Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
2°C
JUTRI
13°C
-1°C
Oceni objavo

VPIS v Univerzo za tretje življenjsko obdobje MOCIS

Zopet je leto naokoli in pričenja se nova šolska sezona v oktobru 2017/2018 na MOCIS-u. Iz preteklosti se učimo, prihodnost nas navdušuje, v sedanjosti pa izkoristimo priložnosti, ki jih nudi U3ŽO Slovenj Gradec.

 

 

 

Univerza za tretje življenjsko obdobje je ena od priložnosti za dvig kvalitete lastnega življenja, druženja in širitev svojega obzorja predvsem za 50+ in starejše. Današnji način življenja nam narekuje, da si pridobivamo in dopolnjujemo znanje in tako polno in ustvarjalno delujemo tudi v tretjem življenjskem obdobju.

Člani univerze se lahko vključujejo v različne študijske programe s pestrimi vsebinami. Na voljo so vam : astronomija, ustvarjanje, geografija, zgodovina, računalništvo, jezikovno izobraževanje, uporaba pametnih telefonov, fotografija, skrb za zdravje, bridž, zelišča, vrtnarjenje, glasba , kino… Poleg tega so za vse člane univerze enkrat do dvakrat na mesec torkova  brezplačna krajša predavanja in srečanja z znanimi obrazi.

 

Dovolite si odkriti in doživeti še kakšne skrivnosti in zanimivosti tudi v jeseni vašega življenja. Staranju se ne moremo izogniti, lahko pa ga upočasnimo, popestrimo in se ga veselimo. Poskrbite zase in začnite vlagati v svoje zdravje in dobro počutje. Sprejmite izzive in dokažite, da nikoli ni prepozno, da bi se naučili še česa novega.

Naj bo slogan MOCIS-a – NAJ TEČE UČENJE SKOZI ŽIVLJENJE – tudi Vaš način življenja.

Podrobne informacije na spletu  http://u3zo.splet.arnes.si/  ali na tel. št. 070 974 760 ga.Anja

 

Prispevek zabeležila Zdenka Turičnik

Oglejte si tudi