Oceni objavo

Obletnica ponosa, uspehov in hvaležnosti

Marsikdo ima zadržke pred domom starejših, toda ko v našem domu preživi nekaj časa, teh zadržkov ni več. Res smo ponosni na življenje v našem domu in v njegovi urejeni bližnji okolici.

Na prireditvi ob 14. obletnici je vodja, mag. Marjana Kamnik v nagovoru poudarila nekatere od dobrih strani življenja v domu in seveda zaželela dobro počutje v dejavnem življenju. Obletnice so tudi priložnost za besedo, dve o nesebičnih prizadevanjih zaposlenih za čim boljše počutje stanovalk in stanovalcev in za podelitev priznanj za njihov neusahljiv trud.

Podobno je v svojem pozdravnem razmišljanju poudaril župan MO Slovenj Gradec, Tilen Klugler in dodal, da dom starejših vzajemno živi z mestom in sodeluje na mestnoobčinskih prireditvah.

Slavnostna govornica stanovalk in stanovalcev Zora Založnik je posebej omenila predvsem počutje v domu in misel zaokrožila s prijazno ugotovitvijo, da nam je lepo.

Omeniti moramo seveda tudi delež naših pevk in pevcev ter domskega Hišnega banda 5M. Posebej se moramo zahvaliti tudi svojcem, ki nas obiskujejo in tudi s tem plemenitijo naše tretje življenjsko obdobje.

Vsem vse dobro in najboljše ob obletnici.

Oglejte si tudi