Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
12°C
JUTRI
21°C
10°C
Oceni objavo

Sodelujte pri projektu Živela ustvarjalnost!

Cilj projekta, ki ga NVO v javnem interesu raum AU, v sodelovanju z Mestno občino Slovenj Gradec in Javnim skladom RS za kulturne dejavnosti izvaja že šesto sezono zapovrstjo, je približati fascinacijo in pomen ustvarjalnosti v vsakdanjem življenju.
Zakaj? Ker je u
stvarjalnost neizogibni in bistveni del človekove osebnosti in ker so posamezniki, ki so v stiku z njo v prednosti na vseh področjih; osebno in poslovno. Še posebej v hitro spreminjajočem se svetu z novimi potrebami in trendi, ki od nas zahtevajo še več kreativnosti.

Kreativnost ni torej le za “umetniške duše” in kreativne niso samo specifične dejavnosti, ampak smo lahko kreativni pri katerikoli dejavnosti. Kreativnost pomeni tudi biti odprt za ideje, za ustvarjanje nečesa novega, in sposobnost imeti vizijo. In to kreativnost v njenem najširšem smislu, zasleduje projekt Živela ustvarjalnost!

Torej, če ste kreativni ter bi svojo veščino delili še z ostalimi kreativnimi vedoželjneži, potem vabljeni k sodelovanju. Le-to zajema predstavitev tehnike in prikaz procesa nastajanja izdelka, max. 2 uri. Sodelujoči prejme 50 evrov nagrade. Dodatne informacije prejmete v raum AU, Partizanska pot 12, Slovenj Gradec ali 040355381, Urška.

Oglejte si tudi