Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
3°C
NED.
25°C
6°C
Oceni objavo

Martinov pohod od Pletenke velikanke v Tržišču na Malkovec

 

Zbiranje in start že tradicionalnega Martinovega pohoda je pri pletenki velikanki v Tržišču. Vsako leto najbližjo soboto martinovemu Truristično društvo Tržišče organizira tradicionalni Martinov pohod od Pletenke velikanke v Tržišču do čudovitih malkovških goric, letos bo to v soboto, 9. novembra, ob 10. uri.

Pot nas bo vodila po gozdnih in travniških poteh, na poti nas bodo pozdravili vedno prijazni in gostoljubni domačini, čakajo nas presenečenja in različne doživljajske točke ... Pustite se presenetiti. Ves dan bodo z nami tudi naši mladi muzikanti, ki bodo poskrbeli, da bo naš korak bolj prožen in lahak. V sodelovanju z Društvom vinogradnikov Malkovec bomo podrli klopotec pri zidanici, katere lastnik je lani prejel najvišjo oceno za cviček. Seveda bomo ta dan krstili mošt v vino, saj nas bo obiskal tudi naš, turistični gospod škof. Ves dan bomo poskušali domače kmečke dobrote in mlado vino, ob koncu pohoda pa nas bo čakala topla malica v osrčju malkovških goric in čudovitem pogledu na malkovški naravni amfiteater.

Pohodniki potrebujete primerno pohodno obutev in oblačila. Pohod je na lastno odgovornost.  V startnino so vključeni degustacijski kozarec, topla malica ob koncu pohoda in poskušnja domačih dobrot med pohodom.

Več informaciji o startnini in prijave na  041 270 747.

Dobro voljo prinesite s seboj, za vse drugo bomo poskrbeli mi.

VLJUDNO VABLJENI.

Turistično društvo Tržišče

Milena Knez

Oglejte si tudi