Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Razpis za sofinanciranje strokovnih in računalniških tečajev

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

v sodelovanju z dolenjskimi (Dolenjske Toplice, Mirna, Mirna Peč, Mokronog-Trebelno, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice in Žužemberk) in belokranjskimi občinami (Semič) vabi mikro in majhne podjetnike ter podjetja k prijavi za SOFINANCIRANJE RAČUNALNIŠKIH IN STROKOVNIH IZOBRAŽEVANJ MIKRO IN MALIH PODJETIJ/PODJETNIKOV.

Sofinanciranje obsega povračilo stroškov:

1. Računalniških izobraževanj (individualni ali skupinski), ki jih izvajajo pristojne institucije, registrirane za izvajanje tovrstnih izobraževanj, kar je razvidno iz javno dostopnih evidenc.

2. Strokovnih izobraževanj (individualni ali skupinski) v panogi, v kateri deluje mikro ali majhno podjetje oz. podjetnik, ki jih izvajajo pristojne institucije, registrirane za izvajanje tovrstnih izobraževanj, kar je razvidno iz javno dostopnih evidenc.


Sofinanciranje se zagotavlja za izobraževanje izvedeno v obdobju od 1.1.2016 dalje in zaključkom najkasneje do 1.3.2017.


Dodatna navodila in pogoji za pridobitev in ohranitev sofinanciranja ter obrazec za prijavo so na voljo na spletni strani: www.rc-nm.si. 


Prijave za sofinanciranje je potrebno poslati/dostaviti do vključno petka, 28. oktobra 2016, do 12. ure, na naslov: Razvojni center Novo mesto d.o.o., Ljubljanska cesta 26, 8000 Novo mesto.


Kontakt: tel. št.: (07) 33-72-982, e-naslov: aleksandra.pavlic@rc-nm.si

Razvojni center novo mesto

 

Oglejte si tudi