Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Policisti še iščejo roparja enega od gostinskih lokalov v Šempetru pri Gorici

Včeraj, 10. januarja 2012 ob 18.27 uri, je bila Policija na območju novogoriške policijske uprave obveščena o storjenem kaznivem dejanju ropa v Šempetru pri Gorici. V enega od tamkajšnjih gostinskih lokalov je namreč vstopil neznani moški, ki je imel čez glavo poveznjeno črno kapo z izrezom za oči, oblečen pa je bil v temnejša oblačila. Po dosedanjih ugotovitvah policistov gre za vitkega mlajšega moškega, velikega od 175 do 180 centimetrov.

Od tamkajšnje natakarice je storilec zahteval denar, svojo grožnjo pa je podkrepil z nožem v roki. Storilec je nato vzel gostinsko denarnico z manjšo vsoto denarja in s kraja pobegnil neznano kam.

V zvezi z obravnavanim primerom sta bila obveščena tudi preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Šempetrski policisti storilca še iščejo in zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja Ropa po določilu 1. odstavka 206. člena Kazenskega zakonika.

Policisti zaprošajo vse morebitne očividce, ki bi lahko v zvezi z ropom nudili koristne informacije v zvezi z razjasnitvijo vseh okoliščin omenjenega kaznivega dejanja, da pokličejo šempetrske policiste - Policijska postaja Šempeter pri Gorici, V Mlinu 2, 5290 Šempeter pri Gorici, telefon: (05) 393 52 50) oz. najbližjo policijsko postajo ali interventno številko Policije 113 oz. naslednji anonimni telefon Policije:  080 1200.

Oglejte si tudi