Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
10°C
JUTRI
21°C
12°C
Oceni objavo

Povabilo kmetovalcem k nakupu enotne embalaže Izvorno iz Vipavske doline

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina v sodelovanju z občinami na območju Vipavske doline (tudi Občino Šempeter-Vrtojba) v letošnjem letu ponovno koordinira izdelavo in distribucijo promocijske embalaže za sveže, nepredelano sadje, zelenjavo in poljščine s poreklom Vipavske doline v okviru tržne pod-znamke 'Izvorno iz Vipavske doline'.

Kmetijska gospodarstva, ki imajo sedež/naslov v eni od šestih občin tržne znamke Vipavska dolina, so vpisana v Register kmetijskih gospodarstev, od koder je razvidno, da se ukvarjajo s pridelavo sadja, zelenjave ali poljščin ter pri pridelavi zagotavljajo sledenje načelom zdrave hrane in ohranjanja skrbi za okolje, imajo pravico do nakupa in uporabe enotne embalaže s tržno znamko 'Izvorno iz Vipavske doline'.

Podrobnejša navodila kako priti do Potrdila o pravici do nakupa in uporabe embalaže v letu 2024, so objavljene na spletni strani Regijske razvojne agencije ROD Ajdovščina. Končni rok za oddajo popolnih vlog je petek, 3. maj 2024. Obravnavane bodo izključno popolne vloge po vrstnem redu njihovega prispetja do porabe razpoložljivih kosov embalaže. Za dodatne informacije in pojasnila pokličite na 065 556 234 oziroma pošljite elektronsko pošto na e-naslov: meta.bratina@rra-rod.si. Kontaktna oseba je Meta Bratina. Lepo povabljeni k sodelovanju!


Oglejte si tudi