Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
2°C
Oceni objavo

Vila Park Ravne

Na Ravnah na Koroškem je v čudovitem in zelo prijetnem okolju svoja vrata odprla idilična Vila Park Ravne. Uporabnikom omogoča sproščeno druženje ter srečanje s koroškimi naravnimi in kulturnimi lepotami, ki jih bogati športna infrastruktura.

Vila se namreč nahaja v osrčju športno-turističnega predela Raven na Koroškem. V njeni neposredni bližini so smučišče Poseka, zimski bazen s savnami, letni olimpijski bazen, fitnes, tenis, nogometno in košarkarsko igrišče, večnamenske dvorane za aerobiko, ritmiko, judo ter borilne veščine in namizni tenis, atletski stadion, Doživljajski park Poseka, kolesarski poligon, namenjen kvalitetni vadbi vrhunskih, amaterskih in ljubiteljskih gorskih kolesarjev ("FLOW TRAIL"), športni vadbeni poligon na prostem s popolno vadbeno opremo za športnike in posebej za starejše ter obilica sprehajalnih poti za zahtevne in manj zahtevne pohodnike. V neposredni bližini je tudi dvorec, kjer domuje Koroška osrednja knjižnica z bogato domoznansko zbirko in zbirko grajskega pohištva. Tudi etnološka zbirka KPM, Muzeja Ravne v neposredni bližini vabi na ogled.

Primerna je za bivanje družin ali manjše skupine oseb (do 12 oseb). Omogoča bivanje v komfortnih sobah z lastno kopalnico, dnevno-bivalnim prostorom in kuhinjo z vsemi pripomočki. Vabi in ponuja možnosti, da ste aktivni in sproščeni v razkošnem ambientu, odprti za nove zgodbe in navdih, ki z vrhunsko nastanitvijo, obnovljeno s starinskim pridihom, razpolaga s tremi etažami, v katerih je skupno 5 sob (4 vključujejo lastno kopalnico), osrednji del pa predstavlja kuhinja z jedilnico in dnevno-bivalnim prostorom za druženje. V vili je omogočen WiFi dostop. Zunanja okolica poleg terase vključuje tudi pokrito letno kuhinjo ter kurišče.

 

Več informacij:

https://www.booking.com/hotel/si/vila-park-ravne.sl.html?aid=1258472&checkin=2022-01-18&checkout=2022-01-19&dest_id=-94101&dest_type=city&group_adults=2&group_children=0&label=Share-6P6q8S%401642435115&no_rooms=1&req_adults=2&req_children=0&room1=A%2CA

Oglejte si tudi