Kulinarična ponudba Radol'ce sega od izbranih okusov sodobne kuhinje do pristnih slovenskih jedi, narejenih po receptih naših babic. Divjačina, domači štruklji in potica, kruh, pečen v krušni peči ali za ljubitelje rib slastne postrvi vam bodo postregli v številnih gostilnah.Gostom poleg jedi à la carte pripravljajo nedeljska kosila in sezonsko pripravljene jedi, kot so šparglji, gobe in sveža zelenjava z domačega vrta. Pozimi so na jedilniku krvavice, pečenice in zelje, za martinovo marsikje postrežejo z gosko.
Ob hrani postrežejo slovenska vina iz različnih vinorodnih okolišev. Lokacija in oprema gostiln je še en razlog več, da jih obiščete. Navdušile vas bodo z lepimi razgledi, lokacijo v neokrnjeni naravi ali sodobno stilsko opremljenostjo.
Na spletni strani izpostavljamo gostilne s tradicionalno slovensko in sezonsko hrano, gostilne na idiličnih lokacijah in ob turističnih znamenitostih.
Oceni objavo
Kulinarika & vino
Oglejte si tudi
Objavljeno:
Sladki vikend v Radovljici
Objavljeno:
Muzej Avsenik
Objavljeno: