Kulinarična ponudba Radol'ce sega od izbranih okusov sodobne kuhinje do pristnih slovenskih jedi, narejenih po receptih naših babic. Divjačina, domači štruklji in potica, kruh, pečen v krušni peči ali za ljubitelje rib slastne postrvi vam bodo postregli v številnih gostilnah.Gostom poleg jedi à la carte pripravljajo nedeljska kosila in sezonsko pripravljene jedi, kot so šparglji, gobe in sveža zelenjava z domačega vrta. Pozimi so na jedilniku krvavice, pečenice in zelje, za martinovo marsikje postrežejo z gosko.
Ob hrani postrežejo slovenska vina iz različnih vinorodnih okolišev. Lokacija in oprema gostiln je še en razlog več, da jih obiščete. Navdušile vas bodo z lepimi razgledi, lokacijo v neokrnjeni naravi ali sodobno stilsko opremljenostjo.
Na spletni strani izpostavljamo gostilne s tradicionalno slovensko in sezonsko hrano, gostilne na idiličnih lokacijah in ob turističnih znamenitostih.
Ob hrani postrežejo slovenska vina iz različnih vinorodnih okolišev. Lokacija in oprema gostiln je še en razlog več, da jih obiščete. Navdušile vas bodo z lepimi razgledi, lokacijo v neokrnjeni naravi ali sodobno stilsko opremljenostjo.
Na spletni strani izpostavljamo gostilne s tradicionalno slovensko in sezonsko hrano, gostilne na idiličnih lokacijah in ob turističnih znamenitostih.



