Oceni objavo

Zlato priznanje MOS za vgrajene kleti

Kot vsako leto je bil tudi letos v Celju mednarodni obrtni sejem (MOS), tokrat že 55. zapovrstjo. Na njem se je predstavilo tudi podjetje LKM & A, strojni in gradbeni inženiring, d. o. o., iz Ločice ob Savinji, z vodjo projekta Aljažem Košcem. Predstavili so se s svojo novo blagovno znamko bazeni-kleti.si, ki pod eno streho združuje bazene in kleti, prilagojene vašim potrebam in željam.

Na sejmu so obiskovalce presenetili z vgradnimi vrtnimi kletmi, ki so glede na odziv zagotovo novost na slovenskem tržišču. Gre za inovacijo, ki rešuje probleme novejših objektov, ki so praviloma brez kleti za ozimnico oziroma ustreznih prostorov za shranjevanje živil. Najboljše pri vsem so koristi za uporabnika, saj gre za izdelek, ki 100-odstotno tesni, ne potrebuje dodatne hidroizolacije, na notranjih stenah pa se zaradi umetne mase, primerne za stik z živili, ne nabirajo plesni. Zaradi prepričanja v dobro in hkrati inovativno rešitev so se prijavili na ocenjevanje za sejemska priznanja celjskega sejma.

Ocenjevalna komisija je prijavljena podjetja in produkte oziroma izdelke ocenjevala po naslednjih merilih: tržna zanimivost razstavljenega izdelka, urejenost razstavnega prostora, način predstavitve na razstavnem prostoru in širše, strokovnost in prijaznost osebja ter celostna podoba predstavitve. Med prijavljenimi podjetji oziroma izdelki so osvojili zlato priznanje sejma MOS.

Pravijo, da je udeležba in predstavitev na sejmu zagotovo bila prava rešitev, saj gre za nov izdelek, ki ga potencialni uporabniki še ne poznajo. Najpogosteje slišani stavek na njihovem razstavnem prostoru je bil »No, to pa je res nekaj novega in uporabnega«. Razstavne eksponate si lahko ogledate tudi na lokaciji kmetije Košec v Ločici ob Savinji.

Tone Tavčer

Oglejte si tudi