Logo MojaObčina.si

Polzela

JUTRI
21°C
8°C
SOB.
21°C
8°C
Deli
791

Veter v laseh in Mini olimpijada 2019 na Polzeli

V soboto, 8. junija 2019, smo na Polzeli uspešno izpeljali dva športna dogodka za naše najmlajše, Veter v laseh, namenjen osnovnošolcem, in Mini olimpijado, namenjeno otrokom iz Vrtca Polzela ter njihovim staršem. Na krasen poletni dan se je na igrišču za OŠ Polzela zbralo okrog 200 obiskovalcev, ki so ob ritmih dobre glasbe in številnih športnih aktivnostih preživeli simpatično in športno aktivno dopoldne.

Lorena Puhek je uspešno povezovala dogajanje, kot gostja dogodka pa se ji je pridružila tudi Tinkara Fortuna, članica skupine Bepop, ki smo jo v zadnjem času spremljali tudi v šovu Zvezde plešejo. Tinkara je s svojo prisotnostjo prinesla veliko pozitivne energije in dobre volje, na prizorišču pa smo si v času dogajanja večkrat zavrteli tudi pesem Ti si moje sonce in jo skupaj prepevali na ves glas. Na veselje naših najmlajših se nam je med aktivnostmi pridružil tudi Foksi, uradna maskota Olimpijskega komiteja Slovenije, ki je z otroki poskrbel za pravo olimpijsko vzdušje in uradno odprtje dogodka z olimpijsko himno, zastavo in baklo.


Organizatorjem dogodka, gostom in strokovnim sodelavcem se Zveza športnih društev Polzela pod vodstvom predsednika Ivija Kapitlerja iskreno zahvaljuje za vso podporo in pomoč pri izvedbi dogodka, ki je vsekakor popestril sobotno dopoldne otrokom in mladostnikom.

Nacionalni organizator akcije Veter v laseh je Športna unija Slovenije, Mini olimpijade pa Olimpijski komite Slovenije. Obe akciji potekata v sodelovanju z društvi, organizacijami, ki sodelujejo kot lokalni izvajalci prireditev.

Izvedbo programa Veter v laseh je omogočilo sofinanciranje Ministrstva za zdravje RS, Fundacije za šport, Športne unije Slovenije. Program je del prizadevanj projekta Dober tek, Slovenija - za več gibanja in bolj zdravo prehrano. Dogodek Mini olimpijada je potekal pod sponzorstvom Olimpijskega komiteja Slovenije. Oba dogodka sta bila tudi letos za udeležence brezplačna.

Se vidimo naslednje leto!

 

Lorena Puhek
Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi