Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Občinski odbor stranke Naša dežela tudi na Polzeli

V prostorih ZŠAM Savinjska dolina v Ločici ob Savinji so se v ponedeljek, 29. novembra 2021, na ustanovnem zboru sestali člani in članice občinskega odbora  stranke Naša dežela Polzela. Poleg predsednice stranke dr. Aleksandre Pivec sta bila navzoča tudi medobčinska koordinatorica stranke Zdenka Jan in župan Občine Polzela Jože Kužnik.

Predsednica stranke dr.  Aleksandra Pivec je v svojem nagovoru predstavila vizijo stranke. Povedala je, da bodo na volitvah aprila prihodnje leto sodelovali na parlamentarnih volitvah. Trenutno je v Sloveniji ustanovljenih več kot sto občinskih odborov. Člane stranke sta nagovorila tudi Zdenka Jan in župan Jože Kužnik, ki je stranki zaželel veliko uspeha na volitvah.

Dr. Aleksandra Pivec je na ustanovnem zboru med drugim povedala: »Stranka Naša dežela je s svojim programom drugačna pot za Slovenijo danes. Je stranka, ki spoštuje vsa različna mnenja. Stranka, ki ima poslanstvo povezovanja in bo s solidarno, socialno politiko vsakemu državljanu omogočila, da postane ponosen in odgovoren del naše družbe. Stranka bo na volitvah nastopala samostojno. Po volitvah pa se bo povezovala s tistimi strankami, ki jim bodo naša programska izhodišča blizu in bomo lahko z njimi na podlagi sklepanja kompromisov poiskali skupno pot za doseganje zastavljenih ciljev.«

Po uvodnih nagovorih je ustanovni zbor izvolil vodstvo občinskega odbora Naše dežele  Polzela. Za predsednika so izvolili Milana Pečnika, za podpredsednika pa Ferdinanda Železnika. Za popestritev dogodka je poskrbel oktet Lastovka.   

Tone Tavčer                                         

Oglejte si tudi