Logo MojaObčina.si

Poljčane

DANES
28°C
12°C
JUTRI
26°C
15°C

zaposlitev

Podravska regija
Sobota, 27. Julij. 2019

Prodajalec pohištva (m/ž), Maribor

Kandidatom nudimo zanimivo, kreativno in samostojno delo, možnost izobraževanja in profesionalnega razvoja in stimulativno plačo. S kandidati bomo sklenili delovno razmerje za določen čas z možnostjo podaljšanja.

 

Moja Zaposlitev
Podravska regija
Sobota, 27. Julij. 2019

Prodajalec kuhinj (m/ž) - Maribor

Nudimo zanimivo in samostojno delo, stimulativni zaslužek, možnost izobraževanja ter profesionalnega razvoja.

Moja Zaposlitev
Podravska regija
Četrtek, 01. Avgust. 2019

Prodajalec (m/ž) - Maribor Qlandia

Poleg dogovorjenega plačila vam zagotavljamo zanimivo delovno mesto, timsko delo v urejenem delovnem okolju s prijaznimi sodelavci, sodelovanje pri širitvi mednarodnega podjetja, strokovno izpopolnjevanje, možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Moja Zaposlitev
Podravska regija
Četrtek, 18. Julij. 2019

Prodajalec Tuš supermarket Slovenska Bistrica

Od vas pričakujemo da: imate veselje do dela s strankami, ste komunikativni, dinamični in samostojni, imate najmanj IV. stopnjo strokovne izobrazbe, zagotovite kakovostno storitev, ...
Moje Delo
Podravska regija
Sreda, 24. Julij. 2019

Prodajalec - Slovenske Konjice

Od vas pričakujemo: najmanj IV. stopnjo strokovne izobrazbe, kakovost storitev, upoštevanje higienskih pravil, komunikativnost, dinamičnost in samostojnost, upoštevanje pravil bontona in osebne urejenosti, lojalnost.
Moje Delo
Podravska regija
Četrtek, 08. Avgust. 2019

Prodajalec mesa/Mesar (Maribor)

Za našega naročnika, zelo uspešno in zaposlenim prijazno trgovsko družbo, iščemo nove sodelavce za delo na delovnem mestu: Prodajalec mesa/Mesar (Maribor).
Moje Delo
Podravska regija
Četrtek, 08. Avgust. 2019

Prodajalec mesa/Mesar (celotna Slovenija)

Za našega naročnika, zelo uspešno in zaposlenim prijazno trgovsko družbo, iščemo nove sodelavce za delo na delovnem mestu: Prodajalec mesa/Mesar (celotna Slovenija).
Moje Delo
Podravska regija
Četrtek, 08. Avgust. 2019

Prodajalec mesa/Mesar (Slovenska Bistrica)

Tvoje delo bo obsegalo: prodajo mesa in svetovanje strankam, razkosavanje mesa in pripravo mesnih izdelkov za prodajo, vzdrževanje sanitarnih in higienskih standardov, prevzemanje blaga, spremljanje zalog in vodenje ustreznih evidenc, ostala dela po navodilih nadrejenega.
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 10. Avgust. 2019

Prodajalec na oddelku parfumerije

Vaš profil: imate končano trgovsko izobrazbo oz. izobrazbo najmanj IV.stopnje, vas veseli delo v prodaji in imate prijazen pristop do ljudi, zaželjeno je, da ste opravljali delo v branži ali podobnem področju in vas veseli delo s strankami, ste angažirani, fleksibilni, urejeni, imate odločen nastop, ste pozitivno naravnani in vas zanima delo v urejenem okolju v uspešnem mednarodnem podjetju.
Moje Delo
Podravska regija
Sreda, 17. Julij. 2019

blagajnik v igralnici

potrebujejo osebo za delo na blagajni. delo z denarjem in ljudmi zahteva urejenost, natančnost, zanesljivost, veselje do dela, komunikativnost, s...
Študentski Servis Maribor