Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
4°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Pohod na Boč s Štajerskim valom

Prihodnjo nedeljo, 25. junija, se lahko udeležite organiziranega pohoda na Boč, ki bo potekal v organizaciji Štajerskega vala. Luštno bo, obljubljajo organizatorji, in zagotovo bo zares tako. Izhodišči za izlet sta dve: pri osnovni šoli v Kostrivnici ali pa v Poljčanah pri Gostilni Kajtna. Tam se pohodniki zberete ob 8:30 uri in začnete s potjo ob 9:00. Ko pridete na vrh, se bo zabava šele zares začela. Vse udeležence namreč čaka malica na žlico, malica Štajerskega vala ter obilica promovijskih daril. Za dobro glasbo in prijetno vzdušje bodo skrbeli Ansambel Mladi korenjaki, folkloristi in še mnogi drugi.
Za udeležbo na izletu se je potrebno predhodno prijaviti, in sicer do 23. junija prek spletne strani Štajerskega vala ali s klicom na telefonsko številko 03 817 12 10. Prijavite se lahko tudi osebno v sprejemni pisarni Štajerskega vala. Cena izleta na osebo je 6€, ponujajo pa tudi popuste za otroke ter družinske pakete. 
Pokod in rekreacija v naravi, dobra družba, vesela glasba in oksuna hrana - kaj bi si človek sploh še lahko želel od nedelje?

Več podrobnosti o izletu izveste tukaj.

Oglejte si tudi