Logo MojaObčina.si

Poljčane

DANES
20°C
4°C
JUTRI
22°C
4°C

ČESA ME JE PLES NAUČIL O ŽIVLJENJU IN USPEHU - Robert Goreta

1358

Robert Goreta pravi, da se je odločil, da bo naredil malo drugačno motivacijsko predavanje, takšno, kot ga še niste nikoli obiskali.

V življenju se nam dogajajo vzponi in padci. Spremembe so edina stalnica, ko se soočimo s takšnimi in drugačnimi preizkušnjami, vendar pogosto obupamo, se umaknemo, prenehamo živeti, se veseliti, ustvarjati in pa tudi peti in plesati.

Vendar ne smemo obupati, ne glede na vse kar se nam dogaja. Še vedno si lahko in moramo vzeti čas za petje in ples, čas za veselje, čas za življenje, za nove projekte.

Robert na področju osebnostne rasti deluje že več kot 16 let. Leta 2011 je kljub temu, da slabše sliši, začel plesati. V plesu, glasbi in gibanju je spoznal veliko stvari o sebi, ljudeh, življenju, pogumu in vztrajnosti.

Robert bo skozi svoje resnične izzive in plesne gibe pokazal in razložil, kako lahko vsak preprosta življenjska spoznanja kot so pogum, sprejemanje, zavrnitev, volja, obrat, prisotnost, ravnotežje … uporabi v svojem življenju.

Ta spoznanja in še druga spoznanja nam bo Robert Goreta predstavil na predavanju Česa me je ples naučil o življenju in uspehu.

Dobrodošli na BREZPLAČNO predavanje v prostore Razvojnega centra narave v Poljčanah, na naslovu Bistriška cesta 68.  Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora. Zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo prijavnega obrazca na www.dogodki-poljcane.eu/robert-goreta, kjer zapišite v sporočilo, da se prijavljate na predavanje Robert Goreta.


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi