Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
1°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Predavanje Saše Einsiedler v Poljčanah - 12.4.2018

V četrtek, 12.4.2018 ob 17.00 uri, je na povabilo Ivana Jurgca prišla v Poljčane Saša Einsiedler, ki je imela v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah predavanje na temo MOJA SAMOPODOBA JE MOJA ODLOČITEV

Na predavanje je prišlo lepo število ljudi, katerim je Saša Einsiedler povedala, da je prvič v Poljčanah in da je prijetno presenečena in hvaležna za tako velik obisk, saj je sama pričakovala le kakšnih 10 ljudi. V eni uri in pol, kolikor je trajalo predavanje, je Saša povedala precej zanimivih in koristnih informacij na temo samopodobe, katera bodo ljudem koristila.

Ob koncu je Saša Einsiedler prejela od organizatorja še darilo, ki je bilo sestavljeno iz izdelkov Ekološke kmetije Rojs Andrej iz Laporja, Vinogradniško sadjarskega društva Poljčane, Cvetličarne - Vrtnarstva Vrhovnik Jelke s.p., , Društva zeliščarjev Dravinjske doline Poljčane in Kava Bar Frčo Poljčane. K darilu pa je dodala Občina Poljčane še knjigo Narava v občini Poljčane.

Saša Einsiedler se je v nadaljevanju še podružila s kar nekaj obiskovalci predavanja ob kavi v Kava baru Frčo ter na koncu Poljčane zapustila zadovoljna in vesela ter z lepim spominom na Poljčane.

Oglejte si tudi