Logo MojaObčina.si

Poljčane

DANES
25°C
10°C
JUTRI
25°C
11°C

Brezplačna delavnica s podjetnikom Tomažem Gorec

1113


Zakaj se vam izplača priti na delavnico?

Tomaž Gorec je podjetnik že več kot 25 let (neuradno več kot 30 let). V podjetništvu je relativno uspešen. Podjetja, katerih je lastnik ali solastnik (večinski), so v letu 2017 naredila več kot 2.000.000 evrov prometa, in več kot 150.000 evrov dobička. 

Tomaž je eden od najboljših strokovnjakov na področju optimizacije spletnih strani za Google v Sloveniji. Dokaz za to je, da če v Google vpišete optimizacija spletnih strani, se na prvem in drugem mestu pojavi spletna stran njegovega podjetja. V Sloveniji je več kot 300 podjetji, ki se ukvarjajo z optimizacijo spletnih strani in vsi bi bili radi vsaj na prvi strani Googla pod optimizacija spletnih strani. 

Zelo dobro se spozna tudi na socialna omrežja in oglaševanje na internetu.

Poleg vsega naštetega pa ima še zelo zanimive projekte. En takih je, da piše online turistične vodiče, kar pomeni, da brezplačno hodi na dopuste in je zato še plačan. Pred kratkim je začel z zanimivim projektom, ki se imenuje Lepote Slovenije. Tistim, ki imajo dobro zgodbo in nimajo denarja, soo pripravljeni izdati knjigo,...

Na raznih seminarjih ga je poslušalo že več kot 10.000 ljudi in vedno je dobil veliko pohval, zato sem prepričan, da ima kaj zanimivega povedati tudi vam!

Več o delavnici si lahko preberete na http://dogodki-poljcane.eu/tomaz-gorec, kjer se lahko tudi prijavite. Število mest je omejenih, zato pohitite s prijavo.

Kaj bo tema brezplačne delavnice : 

 • Če vas zanima, kako zaslužiti s pomočjo interneta?
 • Če vas zanima, kako s pomočjo Facebook-a prodati več izdelkov in storitev?
 • Če vas zanima, kako povečati prepoznavnost vaše blagovne znamke in vas samih?
 • In ob tem ne zapraviti veliko denarja, potem ste na pravem mestu in vam bo obisk te delavnice ponudil več koristnih odgovorov.

Za koga je delavnica primerna :

 • za samostojne podjetnike, mala in velika podjetja ter posameznike, ki jih zanimajo ta področja in bi želeli dobiti dodatna znanja,
 • za vse, ki jih zanima delo od doma in bi si želeli dodatnega zaslužka,
 • za vse, ki pišete svoj blog oz. imate svojo spletno stran in bi želeli povečati obiskanost vašega bloga oz. spletne strani,
 • tudi za vas, ki morda iščete zaposlitev in je ne najdete,
 • za vse, ki delate na področju mrežnega marketinga,
 • .......

  Če se morda najdete v zapisanem, pridite na delavnico, kjer boste dobili koristne informacije za vaše nadaljnjo življenje.
Več o delavnici si lahko preberete na http://dogodki-poljcane.eu/tomaz-gorec, kjer se lahko tudi prijavite. Število mest je omejenih, zato pohitite s prijavo.


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi