Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
10°C
ČET.
22°C
12°C
Oceni objavo

PRIDRUŽI SE NAM V PROGRAMU PUM-O, DOMA ŽE VSE POZNAŠ

Če si mlad (med 15 in 26 let), nimaš zaposlitve, nisi v šoli ali pa bi jo rad končal, pridi v program PUM-O. Spoznaj nekaj novega, doma že vse poznaš.
V sproščeni skupini mladih in mentorji boš lahko preverjal svoje zamisli, razmišljal o sebi in svojih željah, spoznaval nov krog prijateljev, dosegal svoje izobraževalne ali zaposlitvene cilje, širil svoje znanje, spretnosti, ustvarjal, izmenjaval informacije. Skratka, program PUM-O je varen prostor, kjer lahko brez pritiskov razmisliš o svoji prihodnosti in dosežeš cilje.

Program poteka celo leto, vanj se lahko vključiš kadarkoli, program je brezplačen. Za svojo aktivnost in prisotnost si finančno nagrajen, povrnjene pa imaš tudi potne stroške. V programu si lahko 10 mesecev. Če si hiter pri ciljih, tudi manj, če ti bo v programu super in nas ne boš želel zapustiti, pa si lahko še dalj.

Pumovci se nahajamo v RIC-u Novo mesto, na Topliški cesti 2 (rumena stavba v kompleksu Tuš). Imamo svojo kuhinjo, dnevni prostor, računalnike in prost dostop do Wi-Fija. Veliko smo tudi na terenu.

Program ti bomo predstavili mentorji: Tea, Mateja in Uroš.

Dobiš nas na telefonskih številkah: 07 393 45 69, 059 075 709, 031 305 522.

Pišeš nam lahko: tea.sulic@ric-nm.si, mateja.susnik@ric-nm.si, uros.simoncic@ric-nm.si.

 

Se vidimooo!:)

Povezave

Facebook
PUM-o

Oglejte si tudi