Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Vse tekmovalke TŠD Orehovlje prišle domov z medaljami

V soboto, 7.10.2023, je v dvorani 1. osnovne šole Celje potekalo 2. odprto prvenstvo Celja v skokih na veliki prožni ponjavi. Tekme se je udeležilo približno 200 tekmovalcev in tekmovalk iz 12 društev. Gimnastiko TŠD Orehovlje je zastopalo 12 deklet, prav vsa pa so se domov vrnila z medaljami.
Yenny Nemec Almonte je med posameznicami dosegla 2. mesto in se s tem utrdila na vrhu skupnega seštevka Pokala Slovenije.
V ekipni konkurenci mlajših deklic so Zoe Petrovčič, Aida Zotti, Ema Podbršček, Iza Lavrenčič, Neja Grobiša in Yenny Nemec Almonte dosegle tretje mesto in pokazale velik napredek iz prejšnje tekme, kar bo za dekleta gotovo spodbuda pred naslednjo tekmo.
V kategoriji starejših deklic je Lana Dolinar prav tako zasedla drugo mesto in močno povečala vodstvo v skupnem seštevku Pokala Slovenije.
Med ekipami so starejše deklice Ariana Martinuč, Lana Dolinar, Lara Komel, Klavdia Mei Petrovčič, Klara Uršič in Luna Tomsič zmagale, čeprav so imele kar nekaj težav pri izvedbi vaj.

Po dveh tednih tekmovanj dekleta čaka nekaj mirenjših vikendov, treninge pa nadaljujejo v ustaljenem ritmu, saj jih do konca sezone čaka še zadnja tekma v skokih na VPP v Renčah ter Državno prvenstvo v akrobatiki in Državno prvenstvo v TeamGymu.
Čestitke dekletom in trenerjem za uspehe.

Oglejte si tudi