Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Nova medalja za Yoshitako na Odprtem pokalu LATISANE v Italiji

Karateisti Yoshitake se z Odprtega karate pokala Latisane vračamo domov z osvojeno zlato medaljo in dvema odličnima uvrstitvama na 4. in 5. mesto v kategorijah mladink, dečkov in mastersov – prvokategornikov.
V nedeljo 12. februarja smo se s klubom Yoshitaka v okviru ITKF Slovenije udeležili karate pokala v Latisani v Italiji. Skupaj nas je bilo nad 240 tekmovalcev iz štirih držav (It, Slo, Hr, Ro). Ekipno smo Slovenci osvojili 13 medalj in veliko nehvaležnih a odličnih 4. in 5. mest. Tudi naša ekipa Yoshitake je prispevala velik delež k tem uspehom. Arlena Šulin je namreč osvojila v kategoriji mladink 1. mesto in zlato medaljo. Tomi Leban se vstrajno prebiva med najboljše v svoji kategoriji, saj je tokrat osvojil odlično 5. mesto, medtem ko je nehvaležno a hkrati odlično 4. mesto v najtežji kategoriji Masters
(sami odlični mojstri) osvojil Danijel Leban. Vedno bolj smo v klubu ponosni na naše tekmovalce, saj se bera medalj in dobrih uvrstitev od tekmovanja  do tekmovanja povečuje. To priča o našem zavzetem in kvalitetnem delu v Klubu.

Miloš Cotič

Oglejte si tudi