Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Mirenske twirlarke odlične na državnem prvenstvu

Kljub temu, da je Twirling klub Miren šele na začetku svoje poti, pa članice na tekmovanjih že pridno zastopajo svoje društvo in posegajo po najvišjih mestih v svojih kategorijah. 

Pretekli vikend, 15. in 16. aprila 2023 so se dekleta Twirling kluba Miren odpravila na 26. državno prvenstvo v twirlingu, ki je potekalo v Slovenski Bistrici. Twirlarke iz Mirna so se na tekmovanju odlično odrezale,saj je kar šest nastopov poseglo po najvišjih mestih v svojih kategorijah. Dekleta so domov prinesla 1 bronasto(Greta), 2 srebrni( Asja, Sara A.) in 3 zlate medalje( Zala, Karolina in Team-D-Kadeti), od katerih je ena pripadala skupinskemu nastopu, ki je v težki konkurenci prepričljivo zmagal.Poleg najvišjih pa so dekleta osvojila še dve 4. mesti (Evelin, Sofija), eno 5. mesto (Lejla), 6. mesto (Sara S., Ameli), 8. mesto (Katja) in v izjemno številčni konkurenci 15. mesto (Brina).

Vsem tekmovalkam in trenerkama čestitamo za odlično izpeljane nastope . Velika zahvala pa gre tudi vsem staršem, ki dekleta pri treniranju podpirajo in za njih tudi glasno navijajo. 

 

Oglejte si tudi