Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
4°C
Oceni objavo

POLETNO DRUŽENJE DU MIREN IN DU BILJE V OREHOVLJAH

Tudi letos smo ob zaključku poletnih dni pripravili srečanje članov obeh upokojenskih društev v Javi v Orehovljah in to v nedeljo, 2. septembra.
Program srečanja je bil podoben lanskemu, saj nismo želeli spreminjati dobro sprejetega koncepta druženja. Srečanje je otvoril predsednik DU Miren s kratkim pozdravnim nagovorom. Tokrat smo se odločili, da bomo lastnoročno poskrbeli za hrano, saj smo imeli dva domača žar mojstra.
Lep poletni večer smo najprej izkoristili za športne igre in sicer tekmovanje parov z balinčki ter posamezno zbijanje konzerv. Tekmovalci so se zagreto in zavzeto lotili tekmovanja, tako, da lahko rečemo, da so zmagali res najboljši. Za popestritev odmora med tekmovanji sta poskrbeli naši članici iz Orehovelj s kratkim zabavnim skečem "Brez besed" s katerim sta poskrbeli za salve smeha.
Med samim tekmovanjem se nam je pridružil tudi naš župan g. Mauricij Humar in se pridružil veselemu razpoloženju naših članov. Po podelitvi priznanj in nagrad zmagovalcem je sledila zabava s plesom z glasbo, primerno za vse starosti.

Druženje je po splošnem prepričanju uspelo, v petek, 14.septembra pa se odpravljamo na izlet v našo pobrateno občino Nazarje, kamor so nas povabili člani tamkajšnjega Društva upokojencev.

Oglejte si tudi