Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
5°C
NED.
16°C
0°C
Oceni objavo

Občni zbor DU Bilje in KOZB za vrednotenje NOB Bilje

V soboto 8. marca so se člani DU in KOZB za vrednotenje NOB Bilje zbrali v domu krajanov Negovan Nemec v Biljah na rednem Občnem zboru.
 

 

V soboto 8. marca so se člani DU in KOZB za vrednotenje NOB Bilje zbrali v domu krajanov Negovan Nemec v Biljah na rednem Občnem zboru.  Od skupno 197 članov društva upokojencev je zboru prisostvovalo 68 članov. Prisotne in vabljene sta pozdravila predsednik društva upokojencev g. Negovan Marega in predsednik KOZB za vrednotenje NOB g. Istok Saunig  ter prisotnim ženam čestitala za praznik dneva žena. V pozornost in hvaležnost so prisotne prejele cvet. V nadaljevanju je zapel otroški pevski zbor Glas pod vodstvom Ingrid Praznik. Otroci podružnične OŠ Bilje pa so člane DU razveselili s prijetno glasbeno igrico.

Zbor se je nadaljeval z dnevnim redom: obravnavo poročil o delovanju društva upokojencev, finančnem poročilu in poročilu nadzornega odbora za leto 2013. Podan je bil  programa dela za leto 2014 in finančni plan za leto 2014. Tudi v letošnjem letu se bodo člani UO trudili, da bo članom društva prijetno in lepo.

Po končanem uradnem delu zbora je sledilo veselo druženje.

 

Za DU Bilje

 Karla Žnidaršič in Anda Orel           

Oglejte si tudi