Logo MojaObčina.si

Miren-Kostanjevica

DANES
9°C
-2°C
JUTRI
10°C
-3°C
Deli
3488

Letni občni zbor Društva upokojencev Miren


V petek 16.3.2018 smo v Društvu upokojencev Miren organizirali letni občni zbor. Tudi tokrat nam je pomagala občinska uprava, saj nam je za zbor odstopila svojo veliko sejno sobo. V uvodu je zbor nagovoril predsednik PZDU za Severno Primorsko g. Marušič , predsednik KS Miren g. Mozetič ter Župan naše občine g. Humar. Na zboru so kot gostje sodelovali tudi predstavniki DU Bilje in DU Kostanjevica, zapel pa nam je tudi pevski zbor Društva žena.
Na občnem zboru smo predstavili delo, dejavnosti in dogodke, ki jih je  društvo organiziralo v letu 2017. Poročilo je predhodno obravnal že Upravni odbor društva, ki ga je soglasno potrdil. Poleg poročila o delu je zbor sprejel še finančno poročilo ter plan društva za leto 2018. Skupna ocena je, da je Društvo v letu 2017 delovalo dobro, kar ima za posledico, da se vanj včlanjujejo tudi upokojenci iz drugih krajev.
V svojem nagovoru je predsednik društva kot velik uspeh izpostavil, da se naših družabnih srečanj udeležuje vedno več članov, kar je že samo po sebi odraz dobrega dela. Posebej velja omeniti delo prostovoljk iz programa "Starejši za starejše" ter Društvo žena, ki sodeluje pri vsaki prireditvi v domačem kraju.
Za uspešno in požrtvovalno delo v društvu so dobili posebne zahvale naši člani: g. Božo, ga. Marinka, ga. Cirila, ga Anuška, ga. Adrijana in ga. Majda.
Po uspešno izvedenem zboru, smo se člani še malo poveselili in poklepetali v prostoru naše plesne dejavnosti.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!