Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

OTVORITEV RAZSTAVE LIKOVNIH DEL INGRID OŽBOT IN PRAZNOVANJE 8. MARCA

DU Miren-Likovna sekcija je OTVORILA RAZSTAVO Likovnih del INGRID OŽBOT v Mirenski Likovni galeriji ob Dnevu Žena 10.3.2023
DU Miren-Likovna sekcija je ob dnevu žena pripravila ženskam prijeten kulturni dogodek in sicer Otvoritev razstave likovnih del INGRID OŽBOT  iz Mirna. V kulturnem programu pa je sodeloval MePZ Nova Gorica, kot soorganizator dogodka, in ŽePZ Društva žena Miren Orehovje, ki sta nam zapela nekaj pesmi. Ingrid je članica likovne sekcije DU Miren, veliko pa ustvarja tudi v likovni sekciji društva KUL-TU-RA Renče, in v sklopu le-teh je pripravila v Mirnu svojo prvo samostojno razstavo. Pred tem pa je sodelovala na številnih extemporih in skupinskih razstavah društva KUL-TU-RA Renče. Čestital ji je poleg vseh ostalih prijateljev, znancev in soslikark tudi podžupan Občine Miren-Kostanjevica           G. Ferfolja Zvonko in poudaril pomen, da v tretjem življenskem obdobju začne veliko žena slikati in se tako spet vključi v aktivno življenje v naši občini.         Vsem je tudi čestital ob dnevu žena in zaželel veliko ustvarjanja, petja in mirnega, nestresnega življenja še naprej. Tudi vodja likovne sekcije DU je čestitala ženskam ob dnevu žena, pa tudi mučencem ob njihovem prazniku in se zahvalila članicam in članu sekcije in članicam Društva žena ter Kulturnega društva MePZ Nova Gorica za pomoč pri pripravi dogodka.

Prav na dan žena, 8. marec, je DU Miren, s pomočjo prizadevnih članov in članic društva, vse ženske obdarilo z rožico in pripravilo pogostitev, kjer je tudi sodeloval ŽePZ Miren Orehovlje, za žene pa so pripravili družaben dogodek s plesom, srečelovom in s kratkim skečem.

Čestitamo vsem ženam ob pomembnem prazniku-Dnevu žena!

                                                                             Nevenka Faganeli

Oglejte si tudi