Logo MojaObčina.si
DANES
27°C
10°C
JUTRI
30°C
11°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Sobota, 13. April. 2024

Vodja kadrovskih procesov (m/ž)

MAKITA d.o.o. je del skupine Makita, katera se uvršča med najbolj izkušene in ugledne proizvajalce orodja za profesionalce po vsem svetu. Tržimo električno in akumulatorsko ročno orodje za profesionalno rabo.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 15. April. 2024

Strokovni sodelavec v oddelku HR (m/ž/d)

Naši rekruterji sestavljajo zavzeto ekipo, ki z navdušenjem išče nove sodelavce na vseh področjih podjetja. Z radovednostjo spoznavajo kandidate in opravljajo razgovore ter učinkovito usmerjajo nove sodelavce pri zaposlitvenih postopkih. Za voljo uspešnega izbora je sodelovanje z vsemi oddelki v podjetju ter občasno tudi na mednarodni ravni, na izjemno visokem nivoju.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 19. April. 2024

Senior rekruter (m/ž)

Si sproščen v komunikaciji in uživaš v spoznavanju novih oseb? Te mika delo v okolju, kjer sta na prvem mestu medsebojna pomoč in dobro počutje vsakega posameznika? Če si na vprašanja odgovoril pritrdilno, potem se pridruži ekipi najboljših, morda iščemo prav tebe.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 20. April. 2024

Sodelavec za iskanje in selekcijo kadra/rekruter m/ž

V podjetju Prohuman d.o.o. zaposlimo Sodelavca za iskanje in selekcijo kadra/rekruter-ja m/ž. Delo bo obsegalo iskanje in selekcijo kandidatov, komunikacijo z naročniki. Dobrodošli so komunikativni kandidati, ki jim ustreza delo z ljudmi in so pripravljeni na učenje, karierno rast in razvoj.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sreda, 24. April. 2024

Junior HR sodelavec za zaposlovanje in razvoj

Si talentiran junior z odličnim občutkom za ljudi? Si proaktivna oseba, radovedna in raziskovalna, motivirana za pridobivanje novega znanja in veščin?
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 28. April. 2024

Strokovni sodelavec za kadre (m/ž)

Svojo prijavo z življenjepisom pošljite na elektronski naslov lara.jutersek@salax.si.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 03. Maj. 2024

Senior svetovalec za iskanje in selekcijo (m/ž)

V ekipo vabimo izkušenega novega sodelavca, ki bo samostojno delal na projektih iskanja in selekcije vodstvenih in zahtevnih strokovnih kadrov.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 04. Maj. 2024

Strokovni sodelavec za razvoj zaposlenih

V Skupini Iskra iščemo novega člana ekipe, ki bo prevzel ključno vlogo pri načrtovanju in izvajanju kadrovskih projektov, pridobivanju novih sodelavcev ter razvoju našega kadrovskega potenciala.
Moje Delo