Logo MojaObčina.si
DANES
27°C
10°C
JUTRI
30°C
11°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 13. Maj. 2024

Blagovni manipulanti (m/ž) v Kosezah- nova enota

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano III. stopnjo izobrazbe, želimo si, da ste pozitivno naravnani ter odprti do novih priložnosti ter učenja v okviru delovnega mesta. Izkoristite priložnost, da boste lahko z nami razvijali svoje potenciale.
Osrednjeslovenska regija
Torek, 23. April. 2024

Ličar v mokri lakirnici (m/ž)

Metrel Mehanika, d.o.o. iz Horjula z željo po doseganju svojih ambicioznih poslovnih načrtov krepi svoje delovne ekipe in k sodelovanju vabi novega sodelavca v mokri lakirnici. Če imate izobrazbo smeri ličar, primerljive delovne izkušnje, ali pa zgolj željo po proučitvi, vas vabimo, da se nam pridružite. Predstavite se nam in z veseljem vas povabimo na razgovor in ogled delovnega mesta.
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 06. Maj. 2024

Skladiščnik (m/ž)

Z namenom širitve skladiščnega tima v poslovni enoti Vrhnika iščemo: SKLADIŠČNIKA.
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 09. Maj. 2024

Referent za registracije in zavarovanja (m/ž)

Tvoje naloge bodo: odgovornost za izvajanje upravnih postopkov pri registraciji motornih in priklopnih vozil v skladu s predpisi, sklepanje avtomobilskih zavarovanj..
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 04. Maj. 2024

Voznik tovornega vozila (m/ž) v DC Ljubljana

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano poklicno šolo za voznike motornih vozil ali najmanj IV. stopnjo izobrazbe ter opravljen izpit C in E kategorije.
Osrednjeslovenska regija
Petek, 19. April. 2024

Skladiščnik (m/ž) v Centru tehnike in gradnje Črnuče

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano IV. stopnjo izobrazbe, želimo si, da ste pozitivno naravnani ter odprti do novih priložnosti ter učenja v okviru delovnega mesta. Izkoristite priložnost, da boste lahko z nami razvijali svoje potenciale.