Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
15°C
JUTRI
26°C
15°C
Oceni objavo

Mengeška godba vabi na 39. Pod mengeško marelo

Po kratkem predahu od jesenske izvedbe bo v tradicionalnem zimskem terminu v soboto, 25. februarja 2023, ob 19. uri v Mengšu zopet veselo – KD Mengeška godba pripravlja že 39. Pod mengeško marelo. Na tradicionalni narodnozabavni prireditvi bodo v Športni dvorani Mengeš nastopili eni izmed najboljših kvintetov v Sloveniji, ki bodo nekaj svojih uspešnic zaigrali z Mengeško godbo.

Najstarejša narodnozabavna prireditev v Sloveniji bo tudi tokrat gostovala v novi Športni dvorani Mengeš. Prireditev, ki se drži tradicije in »preverjenih receptov za uspeh«, bo nudila pester glasbeni izbor. Z godbo, ki bo izvedla tudi več samostojnih glasbenih točk, bodo zaigrali domači ansambli – novoustanovljeni ansambel Šmarnogorski kvintet, ki ste ga slišali na zadnji, jesenski »mareli«, Slovenski muzikantje ter Alpski kvintet z našim legendarnim basistom Janezom Perom ter Otom Pestnerjem.

Dinamično prireditev, med katero se boste lahko tudi zavrteli po plesišču, bo povezovala Jasna Kuljaj. Poskrbeli bomo tudi za humor ter kakšno presenečenje. Za hrano in pijačo pa bo (po)skrbel uigran kolektiv iz podjetja Toma prireditve. Po koncu "koncerta" bomo večer nadaljevali ob melodijah gostujočih ansamblov.

Prodaja vstopnic v Melodiji Mengeš (Trdinov trg 4, Mengeš; T: (01) 723 75 78) in pri godbenikih. Tudi tokrat imamo na voljo dve kategoriji vstopnic – vstopnice za sedeže na tribuni (12 €) ali vstopnice za sedeže ob mizi oz. "parter" (15 €), ki vključujejo tudi eno brezplačno pijačo.

Lepo vabljeni v našo družbo v soboto, 25. 2. 2023, ob 19.00 v Športno dvorano Mengeš!

Besedilo: Maja Keržič 

Fotografija: Arhiv godbe

 

Oglejte si tudi