Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Uradni pričetek sezone v dežju

Bil je zadnji prvomajski praznični dan, deževalo je že zjutraj, potem ponehalo in spet pričelo... Deževno vreme pa ni ustavilo 10 moto navdušencev, ki smo se odpravili na otvoritveno vožnjo Moto kluba Rokovnjači.
Tako nas je 3. maja ob 9h zjutraj pričakala topla kava v Baru Pr'Mih. Vodja vožnje Felix po temeljiti proučitvi vremenske prognoze, potrdil odhod po začrtani trasi: Blagovica – Solčava – Pavličevo sedlo – Jezersko – Prevoje. Pred Mozirjem smo dolili gorivo, Dadi pa se je zaradi čudnega obnašanja njegovega ''novega'' BMWja obrnil nazaj proti domu. Na poti nas je pozdravilo tudi sonce, na avstrijski strani pa tudi dež. Zaključek vožnje se je tradicionalno odvil v idiličnem ''Zelenem gaju'', kamor smo s ponovnim pošiljanjem sms vabil pritegnili nekaj lačnih članov in simpatizerjev. Tedo in Nina sta pripravila pravo pogostijo za vse udeležence, pa vendar nismo uspeli pojesti veh dobrot
mesarstva Dobravec, saj je bila udeležba zaradi vremena zelo okrnjena v primerjavi s prejšnjimi sezonami.

Člani se veselimo prihajajočih dogodkov, ki bodo v mesecu maju predvsem dirkaške narave, naslednji mesec pa se odpravljamo na krvodajalsko akcijo in strokovno vikend ekskurzijo v Banja luko. Vabljeni, da se nam pridružite!

Oglejte si tudi