Oceni objavo

Zbiranje podatkov za koledar prireditev in dogodkov v letu 2022

Občina Lukovica je pričela s pripravo koledarja prireditev in dogodkov ter z zbiranjem podatkov društev, zvez in ostalih neprofitnih organizacijah o prireditvah in dogodkih, ki bodo organizirani v letu 2022.

Obvezni podatki za umestitev prireditev in dogodkov v koledar so:
 
  • datum, ura dogodka,
  • naziv dogodka,
  • lokacija (kraj) dogodka,
  • organizator dogodka (naziv organizatorja, ime in priimek kontaktne osebe, elektronski naslov, spletna stran),
  • dodatno: zaželena je visokoresolucijska fotografija posameznega dogodka, če je le-ta že bil kdaj izveden.
 
Kontaktna oseba organizatorja mora ob oddaji podatkov skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov posredovati tudi soglasje k obdelavi osebnih podatkov, torej za objavo posredovanih osebnih podatkov. Soglasje naj bo podano pisno (posebna izjava).
 
Prosimo vas, da podatke posredujete v izpolnjeni priloženi tabeli na elektronski naslov: spela.kralj@lukovica.si, najkasneje do petka, 3. decembra 2021.
 
Občinska uprava bo podatke zbrala z namenom, da se načrtovani dogodki in prireditve zberejo na enem mestu ter objavijo v občinskem glasilu Rokovnjač in na spletni strani Občine Lukovica. Hkrati pa je cilj zbiranja navedenih podatkov zagotovitev razporeditve dogodkov in prireditev tekom koledarskega leta.
 
Upamo in želimo si, da bodo epidemiološke razmere v prihodnjem letu prijaznejše do organizatorjev prireditev in njihovih obiskovalcev.
 
Občinska uprava


Oglejte si tudi