Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Sproščeno silvestrovanje v kopalkah v Termah Snovik

Še ne veste, kako in kje boste preživeli najdaljšo noč v letu? V Termah Snovik tudi za zunanje obiskovalce pripravljajo silvestrovanje na bazenu.  Preživite ga sproščeno v družbi svojih najbližjih. Prepustite se termalnim doživetjem, glasbi v živo, zabavni animaciji in okusni silvestrski večerji, ob polnoči pa zaplešite in zaplavajte v prihajajoče leto. Pričetek silvestrovanja je 31. decembra 2021 ob 20. uri.

  ****

SILVESTRSKI SAMOPOSTREŽNI MENI   Goveja juha Koruzna juha s popečenimi sirovimi kruhki * Marinirane kozice na rukoli Goveji jezik s šalotko in bučnim oljem * File svinjske ribice v bučni skorjici Telečja rolada z zelenjavno-sadnim nadevom Puranji medaljon v pomarančni omaki File škarpene s panko drobtinami in mandlji * Zeliščni skutni štruklji Hrustljav krompir po mediteransko Zelenjavni kipniki * Tris domačih sladic Snovik * Silvestrska torta * Pijača po ceniku

 

Silvestrska samopostrežna omizja bodo na voljo v restavraciji Potočka, Tuhinjka in v notranji bazenski restavraciji. Cena silvestrovanja v kopalkah za zunanje obiskovalce: ·        
odrasli 90 €/osebo, ·        
otroci od 4 do 11,99 let 65 €/osebo,        
otroci do 3,99 let gratis.

Cena vključuje: neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo, kozarec penine za dobrodošlico, silvestrski samopostrežni bife, glasbo v živo za ples in zabavni animacijski program; Wi-Fi, parkirni prostor, DDV. Za silvestrovanje v kopalkah je obvezna rezervacija na telefon 01 83 44 100 ali email info@terme-snovik.si. Na voljo je omejeno število mest, rezervacije sprejemamo do zapolnitve kapacitet. Predplačilo ob rezervaciji je 50 €/osebo, otroci do 3,99 leta gratis.
Omogočamo vam tudi možnost plačila s turističnimi boni BON21 do 31.12. do 20:00. Silvestrovanje bo potekalo v skladu z vsemi aktualnimi priporočili NIJZ in vladnimi odloki preprečevanja širjenja koronavirusa.


Oglejte si tudi