Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Moto klub Rokovnjači 2020

Kar prehitro se je poslovilo preteklo leto, pa vendar so še živi spomini na zadnje dogodke. Občinskemu glasilu Rokovnjač in vam dragi bralci dolgujemo še poročilo zadnje tretjine leta 2019.

V začetku septembra smo organizirali tradicionalni moto piknik, ki je tradicionalno potekal v deževnem vremenu. Pridne roke članov in članic so kljub temu poskrbele za nemoten potek dogajanja, postavili smo dodatne šotore, vse prekinitve dežja pa izkoristili za moto igre in spretnostno tekmovanje z mopedom. Piknik je drugo leto potekal na lokaciji v Vrbi ob nadvozu avtoceste, kjer smo si uredili svoj kotiček, za kar gre zasluga v precejšni meri tudi Betonarni Pučko iz Vrbe in se jim ob tej priložnosti zahvaljujemo.

Ob koncu meseca septembra nas je po koledarju čakala zaključna vožnja. V dveh skupinah smo se odpravili na začrtano pot s skupnim ciljem. Cestni motoristi smo obiskali Paški Kozjak nad Velenjem, predstavniki blatne ekipe pa prevozili del Črnega Grabna in Moravške doline. Vožnji je sledila skupna pogostitev in druženje.

Na prednovoletni zabavi v Gostilni Furman, decembra, smo se člani ob zares okusni večerji ozrli na preteklo sezono, pogledali nekaj foto in video utrinkov in najpomembneje potrdili plan dela na koledarju, ki sta ga tudi tokrat požrtvovalno pripravila Grega iz MIG in Jure iz Media Print Gostič. 

 

Tako s ponosom objavljamo potrjen vozni red Moto Kluba Rokovnjači za letošnje leto:

 

  • Obisk sejma BIKE EXPO SHOW Verona, sob 18. jan - izvedeno
  • Otvoritvena vožnja, ned 3. maj
  • Strokovna vikend ekskurzija, 29. – 31. maj, Pohorje z okolico
  • Krvodajalska akcija Motorist za življenje, čet 4. junij ob 10h, Ljubljana
  • Nočna vožnja, sre 15. julij
  • Moto piknik, sob 5. september  - nadvoz AC - Vrba
  • Zaključna vožnja, ned 4. oktober
  • Občni zbor & prednovoletna zabava, sob 5. december

 

Poleg naštetih planiranih dejavnosti se tudi letos nadejamo sodelovanja z našim matičnim društvom AMD Lukovica, ki v marcu pripravlja občni zbor na katerem bo sprejet plan dela za leto 2020. Zagotovo bomo vsi skupaj priča še eni plodni sezoni, ki bo ohranila prepoznavnost našega okolja po visoki stopnji moto kulture. 

Oglejte si tudi