Logo MojaObčina.si

Logatec

DANES
25°C
14°C
JUTRI
19°C
15°C
Deli
1394

Še en aktiven vikend ŠD Tek je lek

V petek smo tudi mi sodelovali v akciji teden brez avtomobila. Imeli smo stojnico na Cankarjevi cesti in v dopoldanskem času veliko mladih obiskovalcev, ki so z veseljem tekali po našem poligonu. V soboto smo bili prisotni na športnih igrah v Logatcu s svojo igro in svojo ekipo. Medtem, ko je bila naša igra super pripravljena, je bila naša ekipa malo manj super, so se pa naši mladi tekmovalci imeli lepo in so v igrah brez meja uživali.

Velika skupina naših članic in nekaj članov se je udeležilo traila v Kranjski gori. Nekateri na 15km, da so lahko zjutraj malo dlje spali, večina na 35km, najbolj pogumna je bila Nataša Drašler, ki se je spopadla s 60km po zelo zahtevnem terenu z ogromno višinskih metrov pa je bila vseeno na cilju nasmejana tako, kot vedno.

V nedeljo je Jakob Medved nastopil na triatlonski tekmi za nek mednarodni pokal v Beogradu, eni pa na malem maratonu v Italiji. Maratonci so imeli zelo dobre pogoje, lepo progo in odlično tekmovalno vzdušje. Nekaj časa so vsi trije kar družno tekli, potem je Karmen malo zaostala, a je dosegla svoj najboljši rezultat, kar je zadoščalo za tretje mesto v  kategoriji in dobila je prvič celo denarno nagrad. To pomeni, da je bil to čisto zaresen tek in za ljubiteljsko tekačico lep dosežek. Sedaj se pa za večino začnejo zaključne priprave na Ljubljanski maraton.

Našo dejavnost sofinancira Občina Logatec

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi