Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
7°C
PON.
26°C
8°C
Oceni objavo

Navdihujoče potovanje skozi Marchéjevo zgodbo: srečanje društva poslovnih žensk FAM

V sredo, 28. februarja 2024, se je v čarobnem ambientu Marchéja na Lomu odvilo izjemno srečanje članic FAM društva poslovnih žensk. Dogodek je bil poln navdihujočih zgodb, edinstvenih spoznanj in dragocenih trenutkov povezovanja.

Srečanje se je odvilo v Marchéju na Lomu, ki je s svojo edinstveno atmosfero in gostoljubjem nudil popolno okolje za navdihujoč dogodk. Po uvodnem pozdravu predsednice Darinke Pavlič Kamien ter predstavitvi direktorja podjetja Marché Aleksandra Sinkoviča in Barbare Bele, smo z zanimanjem prisluhnile zgodbam o uspehu in prenovah našega gostitelja.

Ambasadorka Marchéja Nina Grilc, je s svojo navdihujočo osebnostjo in močno življenjsko zgodbo prevzela naše srce. Kot mama, pevka in vplivnica se je soočila s tragično izgubo, a je kljub temu ohranila neizmerno voljo do življenja. Njena prisotnost na našem srečanju nas je spomnila na pomen življenja v polnosti in neustrašnosti ter nas navdihnila, da sledimo svojim sanjam s pogumom in odločnostjo, ki ju izžareva tudi sama.


Natalija Ugren, ustanoviteljica in direktorica prve in edine specializirane agencije za Mystery Shopping v Sloveniji, nas je popeljala skozi fascinanten svet ocenjevanja s skrivnostnimi nakupovalci. Njena živahna predstavitev nas je naučila, da je za uspeh trgovcev ključno iskati zvezde med zaposlenimi in negovati prijazen odnos do strank. S poudarkom na detajlih je razkrila, kako pomembno je vsakodnevno delo z nasmehom ter kako lahko majhne geste naredijo veliko razliko v nakupovalni izkušnji kupca. Njene besede so nas spodbudile k razmišljanju o pomenu odlične storitve in skrbnega odnosa do strank, kar je ključno za dolgoročni uspeh vsakega poslovanja.

Na notranje potovanje samospoznavanja in osebnih potencialov nas je popeljala Tina Hočevar. S pomočjo analize rojstnih datumov smo raziskovale življenjsko poslanstvo tako sebe kot tudi svojih najbližjih. To je bil globok in čustveno bogat trenutek, ki je prinesel številne vpoglede in razumevanje, kako lahko bolje uresničimo svoje potenciale in gradimo boljše odnose.

Ema Pogačar iz Conditusa nas je ponovno razvajala s sladkimi dobrotami in poskrbela, da bomo v deževnih dneh ostale suhe. Njena izjemna gostoljubnost in skrb za naše udobje sta dodala piko na i našemu srečanju, saj smo se lahko v prijetnem okolju sproščeno povezovale in uživale v njenih sladkih kreacijah.

Srečanje v Marchéju na Lomu je bilo ne le srečanje poslovnih žensk, ampak tudi potovanje samospoznavanja, navdiha in povezovanja. Ob koncu večera smo se podružile ob okusni pogostitvi in si izmenjale vtise ter se zavedale, kako pomembno je sodelovanje in izmenjava znanj med nami. To srečanje je zagotovo pustilo trajen pečat v srcih vseh udeleženk društva poslovnih žensk FAM.

Oglejte si tudi