Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
11°C
JUTRI
22°C
11°C
Oceni objavo

Klopca Ljubezni z lepim razgledom

V lepih krajih živimo. Vse naokoli nas obdaja razgibana pokrajina ki nam omogoča, da nam pogled zdrsi daleč naokoli!

Pravo doživetje pa je če lahko čudovit razgled opazujete medtem, ko posedate na klopci ljubezni.

Konec preteklega leta je podjetje Generali izpeljalo glasovanje za najlepši pogled s klopce. Izmed 53 klopc po Sloveniji, ki so vrisane na spletni zemljevid, je organizator izbral 17 najbolj zanimivih.

In za izbran pogled ne rabite iti daleč. Klopca ob cerkvi sv. Barbare na Ravniku pri Hotedršici, po mnenju glasovalcev, spada med eno lepših lokacij v Sloveniji. Glasovanje je potekalo en mesec in ob koncu januarja so bili znani rezultati, klopca na Ravniku se je uvrstila na neverjetno tretje mesto! Pred nami sta več glasov prejeli le klopca na Vogarju nad Bohinjskim jezerom in klopca na Veliki Osojnici nad Blejskim jezerom. Ob tej novici smo bili v društvu, KTD Hotedršica, prijetno presenečeni in hkrati navdušeni, saj so bili glasovalci, ravno tako kot mi, navdušeni nad našim pogledom.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste oddali svoj glas in s tem podprli naš pogled in s tem tudi naš trud, ki ga vlagamo za dobro počutje v domačem kraju.

Omenjena uvrstitev je velik plus tudi za občino Logatec, saj jo tako postavlja ob bok krajem, ki nudijo nekaj več. Upajmo, da bo občina znala prepoznati zanimive projekte, ki okoliškim prebivalcem ponujajo lokalne zanimivosti, prinašajo dodano vrednost kraju in seveda nas podprla pri našem nadaljnjem delu.

Vsi, ki se boste v naslednjih dneh povzpeli do klopce vam predlagamo, da se do nje povzpnete po bregu, po shojeni potki, ki se začne tik za hišo Ravnik 3. Ko se boste naužili lepot pa se lahko okrepčate pri bližnjih ponudnikih dobre hrane in pijače.


Oglejte si tudi