Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
12°C
PET.
23°C
11°C

Zvočno uglaševanje telesa z Aljo Petric

##VIEWS##
Organizator: Avocado center, Aleksandra Perpar, s.p.
Kontaktni podatki organizatorja: Sasa Perpar, sasa.perpar@gmail.com, +386 (0)31 576 807.
Vstopnina: 20€

Sobota, 20. april ob 19:30

Kaj je zvočno uglaševanje?
Med Zvočnim uglaševanjem, se ustvari posebno frekvenčno polje namenjeno posamezniku, da se sprosti in uglasi ob podpori terapevtskih glasbil in petja. Ljudje smo dnevno izpostavljeni raznovrstnim dražljajem: zvočnim frekvencam, elektromagnetnemu sevanju in notranjim neslišnim zvokom emocionalnega ter mentalnega telesa (frekvenca čustev in misli).

Vsi dražljaji se kopičijo v nas in dražijo našo osnovno vibracijo, kar posledično vpliva na počutje, imunski sistem in skupek vsega - na kakovost našega življenja. Zvoki gonga, bobna, himalajskih in kristalnih posod, flavt, zvončkov, glasu,... ter drugih glasbil, ki se uporabljajo med tretmajem, je zelo blizu zvočnemu valovanju narave in naše telo se začne samodejno uglaševati z njimi.

Posebna značilnost glasbil je tudi ta, da upočasnijo naše možgansko valovanje (alfa, theta, delta), kar vodi do stanja zelo globoke sproščenosti, v katerih se samodejno aktivirajo procesi celične regeneracije, razstrupljanja in zdravljenje organizma. Med tretmajem se ob povezavi skupine ustvari zelo močan energijski prostor, ki odpira možnosti poglobljene zaznave in transformacije posameznika na različnih nivojih.

Odprimo se in uglasimo v naše namere, ter se prepustimo številnim darovom, ki čakajo na povabilo, da zapolnijo naša življenja!


TERMIN: Sobota, 20. april
URA: 19:30 - 21:00 (začnemo točno, pridite cca. 10 min pred pričetkom)
CENA: 20€
PRIJAVE: sasa@avocado-center.si
KAJ POTREBUJEŠ: Udobna oblačila, vzglavnik, tanjšo odejo, stekleničko vode. (vzglavniki, podloge in pregrinjala so na voljo tudi v studiu)

Oglejte si tudi