Logo MojaObčina.si

Logatec

DANES
21°C
7°C
JUTRI
22°C
7°C

Sklop 5-ih delavnic: PREBUDI SOČNO ŽENSKO V SEBI z Melito Rupnik

Organizator: Avocado center, Aleksandra Perpar, s.p.
Kontaktni podatki organizatorja: Sasa Perpar, sasa.perpar@gmail.com, +386 (0)31 576 807.
Vstopnina: 145€
Si želiš spoznati 5 žensk znotraj sebe in ugotoviti kako jih prižgati in njihovo energijo uporabiti v svojo korist?
 
V vsaki izmed nas se skriva 5 žensk, ki čakajo, da se prebudijo in zaživijo. Kako se energija petih žensk odraža v našem življenju, je odvisno od stanja naših notranjih organov in žlez. Če so naši organi v ravnovesju, če so čustva pretočna in naše misli v harmoniji, potem imamo dostop do vseh petih energij, ki skupaj tvorijo SOČNO ŽENSKO. 
 
Med delavnicami bomo spoznale kako se vsaka posamezna ženska povezuje s teorijo petih elementov taoizma in TKM. Šle bomo tudi na drugi nivo in spoznale kdaj znotraj leta, meseca in dneva je najbolj izpostavljena posamezna ženska in kako jo lahko takrat najbolj podpremo.
 
Sklop delavnic zajema 5 srečanj po cca 2h.
 
17.6.2021 od 19 - 21h
19.6.2021 od 10 - 12h 
24.6.2021 od 19 - 21h
1.7.2021 od 19 - 21h
10.7.2021 od 10 - 12h
 
 
O delavnicah: 
 
Naučile se bomo osnov branja obraza z vidika zdravja in prakticirale 5 temeljnih vaj joge obraza za aktivacijo žlez v glavi, ki so ključne za hormonsko ravnovesje. Preko informacij na obrazu bomo lahko zelo hitro spoznale kje se skrivajo naše šibke točke in katera energija oziroma ženska znotraj nas rabi več podpore.
 
Prakticirale bomo različne dihalne tehnike, ki vplivajo na delovanje vsake izmed petih žensk. Telo se ne more postaviti v fizično in mentalno ravnovesje, dokler pravilno ne zadiha. Stari taoisti pravijo, da je ni bolezni, ki je globoko trebušno dihanje ne more zažgati.
 
Vadile bomo tehnike zdravilnih zvokov za sproščanje zastalih čustev v organih in jih s pomočjo notranjega smehljaja tudi napolnile s pozitivno energijo.
 
Potopile se bomo tudi v osnove chi gonga in samomasaže vseh notranjih organov, da bomo še s tega zornega kota nudile maksimalno podporo našim organom in s tem dvignile energijo v telesu.
 
Ne bomo pa pozabile tudi na naše ženske zaklade - prsi, jajčnike in maternico, ki so izjemnega pomena za našo vitalnost tudi v zrelih letih našega življenja. Jajčniki so elektrarna našega telesa, so vir kreacije novih idej, projektov, novega življenja, zato jih je pomembno redno negovati.
 
 
V naravi preživi tisto kar je mlado, sočno in močno, umre pa kar je staro, suho in šibko.
 
Vabljena, da zopet prižgeš svojo notranjo moč, da se okopaš v svoji ženski energiji in uživaš v vsej svoji sočnosti.
 
 
O Meliti Rupnik:
 Melita je po formalni izobrazbi mag. laboratorijske biomedicine, po duši pa strastna raziskovalka starodavnih znanosti krepitve zdravja in dobrega počutja. Danes deluje kot svetovalka diagnostike in dietetike po tradicionalni kitajski medicini, healing diets coach, terapevtka masaže na notranjih organih in juicy golden woman učiteljica.
 
Več o Meliti: https://www.carobnostzivljenja.com/
 
 
Cena delavnice: 145 €


Prijave so obvezne. 


DODATEK GLEDE NA ŽELJO POSAMEZNICE:
 
Vpogled v bazi astrološko karto, ki razkriva s kakšno energijo si se rodila oziroma koliko moči ima vsaka izmed petih žensk v tebi. Prejela boš krajšo razlago in tudi nasvete o tem katere ženske se tebi splača okrepiti in katere so v presežku in jih je dobro umirjati oziroma balansirati. Tako si boš lahko prakse iz celotnega programa prilagodila na način, da boš od programa imela kar največ koristi.
Skupaj s tem opisom, pa boš prejela tudi pisne povzetke celotnega programa v pdf obliki.
 
Prispevek za dodatek znaša: 35€
 
Kaj potrebujem?
Svojo joga blazino,
udobna oblačila,
bose noge/nogavičke,
stekleničko vode,
beležko in svinčnik za zapiske,
Všečkaj objavo

Oglejte si tudi