Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
0°C
JUTRI
5°C
0°C

Delavnica gline za ženske - VENERA

##VIEWS##
Organizator: Avocado center, Aleksandra Perpar, s.p.
Kontaktni podatki organizatorja: Sasa Perpar, sasa.perpar@gmail.com, +386 (0)31 576 807.
Vstopnina: 35€

Nedelja, 1. oktober, od 16:30 - 18:30

Draga ljuba ženska. 
 
Upam, da cena ni ovira pri tvoji odločitvi za udeležbo na delavnici. Čutim, da moram prvo pojasniti, da ni najlažje narediti delavnico z glino na terenu. Še posebaj, ker želim, da tvoj kipec, tvoj amulet Venere, po žganju v peči v lončarskem ateljeju v Ljubljani in glaziranju pride nazaj k tebi. 
 
In navkljub temu, ti želim omogočiti prostor, kjer se boš povezala z virom svoje ustvarjalnosti in drugimi kvalitetami kot so umirjenost, notranja tišina, kontemplacija in tvornost. 
 
Skozi ustvarjalni proces se bomo prebudile v najgloblji del sebe, se povezale s svojo osebnostjo ter v svetu, kjer večinoma delujemo iz leve možganske polovice, to- do list in hitenja, omogočile sami sebi, da se upočasnimo, zadihamo in zasidarne v svoje maternice ustvarjamo.
 
Večer bo obarvan z žensko energijo, kjer bomo ustvarile Venerin Amulet. Legenda pravi, da amulet prinaša večjo privlačnost, poveča spolno željo, vitalnost, lepoto. Skozi simboliko kipca bomo odstranile blokade v ljubezni ter sprostile vse, kar nas ovira pri odprtosti za ljubezen in samoljubezen. Kipec bo tvoja manifestacija, ki te bo spominjal na tisto, čemur mu boš skozi voden proces sama pripisala pomen.
 
In ni čarobja brez gline.
 
Glina, prastar material, ki nas popelje nazaj k koreninam življenja. Glina nas uteleša, mehka in močna hkrati, nam nudi svobodo izražanja in oblikovanja. Skozi delo z glino bomo prebudile močne občutke, izrazile svoje notranje pokrajine ter stopile v  svet ustvarjanja, ki zahteva le dotik ter prinaša čudovit občutek povezanosti s samim seboj.
 
Pridruži se nam na potovanju, ki vključuje kratko predstavitev tehnik dela z glino, vodeno umiritev ter oblikovanje svoje estetske podobe v obliki čudovitega kipca. Skozi zavestno interpretacijo bomo zaključile proces stvaritve ter ga delile v sproščenem pogovoru v krogu.
 
Pripravi se, da za hip spustiš vsakodnevne skrbi in se podaš na pot odkrivanja same sebe skozi umetnost. Prav ničesar ne potrebuješ predhodno vedeti – le željo po poglobljenem stiku s sabo.
 
Pridruži se nam na čudovitem popotovanju
in napolni svojo posodo ustvarjalnosti,
draga ženska!
 
Delavnica poteka ob spremljavi žive glasbe, zvočne atmosfere katero bo za nas ustvaril Guillermo Escalante. 
 
S srcem,
Kim Germ
 
Prispevek za delavnico: 35 €
Prijave: sasa@avocado-center.si


Oglejte si tudi