Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Nogometno dogajanje na Logu

Počasi se bližamo zaključku nogometne sezone 2012/13, v kateri smo bili nogometaši NK Dragomer kar precej aktivni tako na nogometnem kot na družabnem področju.
V ligah ljubljanske medobčinske nogometne zveze smo nastopali s šestimi selekcijami, in sicer z U-7, 8, 9, 10, 12 ter člansko selekcijo. Veterani pa so tekmovali v ljubljanski veteranski ligi. Vse ekipe so bile bolj ali manj uspešne, najpomembnejše pa je, da so uspešno in dostojno zastopale tako klub kot našo Občino Log - Dragomer. Da ne omenjamo tradicionalno odlične organizacije domačih tekem na Logu, ko se nam je za gostoljubnost ustno ali celo pisno zahvalilo marsikatero moštvo. Tu imamo v mislih predvsem tekme otroških selekcij. Kar se tiče rezultatov, je vendarle treba omeniti dva lepa dosežka naših ekip. Mladi nogometaši selekcije U-8, ki jih je treniral Matjaž Korada, so se po osvojenem prvem mestu v rednem delu lige uvrstili na zaključni turnir dvanajstih najboljših ekip. To pomeni, da se med seboj pomeri dvanajst zmagovalnih ekip, ki so zmagale vsaka v svoji skupini. Ker se bo zaključni turnir zgodil šele po pisanju tega prispevka, bo rezultat znan v naslednji številki časopisa. Drugi lep rezultat pa je osvojila najbolj izkušena ekipa v klubu. Veterani so se s tradicionalnega mednarodnega turnirja, ki je bil letos na Lošinju (HR), prvič vrnili kot zmagovalci. Domov so prinesli dva pokala, in sicer zmagovalnega in prehodnega, ki ga bodo drugo leto poskušali obdržati na Logu, saj bodo oni na vrsti za organizacijo tega mednarodnega srečanja nogometnih veteranov. 

Čeprav nam je letošnje muhasto vreme kar precej ponagajalo, predvsem pri organizaciji domačih tekem, nam bo uspelo uspešno končati še eno sezono, že šesto po vrsti. Začeli smo namreč, ko je na vrata potrkala in kasneje tudi vstopila prva splošna kriza. Ves čas smo se z njo uspešno bojevali, vendar kaže, da zna v prihodnje "dobiti mlade". Donatorjev je vsako leto manj, denarnice so vse tanjše, pričakovanja pa vedno večja; skratka, pot postaja trnova.
Vendar če stopimo skupaj, lahko mnogo lažje premagujemo takšne ali drugačne ovire. V prihodnje bo tako gotovo prišel do izraza rek "V slogi je moč". Množica ljudi se namreč preizkušenj loti veliko lažje kot posameznik.

NK Dragomer
A. S.

Oglejte si tudi