Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Zemeljski plin pri vas doma

Izkoristite najugodnejši način za priključitev na omrežje zemeljskega plina.

Energetika Ljubljana želi za vas v občini Log - Dragomer zgraditi plinovodno omrežje, ki v Ljubljani in sosednjih občinah obsega že več kot 1.000 kilometrov. Prebivalci območij, kjer je predvidena gradnja, so zato v mesecu juliju prejeli obvestila o začetku priprav investicijske dokumentacije za gradnjo glavnega plinovoda in plinovodnih priključkov.
Gradnja bo potekala sočasno z gradnjo kanalizacijskega omrežja in bo odvisna od izkazanega interesa lastnikov stanovanjskih in poslovnih stavb za priključitev na zemeljski plin. Interes še vedno lahko izkažete z izpolnjeno prijavnico, ki ste jo prejeli na dom.

Zemeljski plin, ki je najčistejše in energetsko najučinkovitejše fosilno gorivo, je cenovno ugoden vir ogrevanja, dobava je stalna in zanesljiva, njegova uporaba je varna. Prav tako je vsestransko uporaben, saj ga lahko uporabljate za ogrevanje, pripravo sanitarne tople vode, kuhanje in hlajenje.

Za informacije v zvezi z gradnjo glavnega plinovoda in plinovodnih priključkov pokličite Tanjo Markič na telefon 051 649 344 ali ji pošljite elektronsko pošto na tanja.markic@energetika-lj.si.

 

Oglejte si tudi