Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Spoštovani bralci!

Kot vsa leta do sedaj se tudi tokrat naše kulturno umetniško društvo Kosec trudi izvajati aktivnosti  sekcij pod okriljem društva. V preteklem mesecu nam je tako uspelo izpeljati nekaj vaj pevske skupine Mladi po srcu, klekljarice so se po enem letu ponovno pričele družiti, delavnice  ročnih  spretnosti so tudi zaživele in uspeli smo izvesti druženje ob ličkanju koruze ter Zelemenjavo. Za nadaljevanje aktivnosti si ne upamo potrjevati datumov, saj smo iz tedna v teden odvisni od zdravstvenih kazalcev naše države. Vseeno pa vam želimo vsaj okvirno ponuditi slikovit vpogled v plan našega društva za december.
Trenutno načrtujemo prihod Miklavža za naše najmlajše v nedeljo, 5. 12. 2021, ob 17. uri v športnem parku na Logu, seveda ob upoštevanju vseh kazalcev, priporočil in predpisov vlade. Tokrat prvič organiziramo dogodek na prostem v upanju, da osrečimo kar največ otrok.
Prvo soboto v mesecu novembru pripravljamo skupno delavnico izdelava adventnih venčkov in voščilnic z
mladinskim odsekom PD Rega in Društvom prijateljev mladine LDL (Log Dragomer Lukovica). Prav tako organiziramo skoraj že tradicionalen božično – novoletni koncert in pohod z baklami.

Za vse načrtovane  aktivnosti in redne delavnice vas vabimo, da nas spremljate na občinskih straneh, facebook strani KUD kosec in na spletni strani občine, kjer vas bomo obvestili ali bodo prireditve izvedene. Lahko nas tudi pokličete na mobitel  031 357 612, ali nam pišete na e-mail:kud.kosec@gmail.com.

Ostanite zdravi, pazite nase in na svoje najbližje!

KUD Kosec

Oglejte si tudi