Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
ČET.
11°C
4°C
Oceni objavo

Postanite prostovoljec Rdečega križa Ljubljana

Razpis za priključitev prostovoljskim skupinam RKS-OZLJ

Ljudje v stiski potrebujejo različne vrste pomoči. Pogovor, fizično pomoč, tehnično podporo, organizacijsko znanje, predvsem pa vaš čas in pogum. Rdeči križ Slovenije – Območno Združenje Ljubljana z razpisom vabi medse nove prostovoljce in prostovoljke, zato dobrodošli, da se pri uresničevanju poslanstva Rdečega križa pridružite rednim programom Nastanitvene enote, Ekipe prve pomoči in KORK – Krajevne organizacije Rdečega križa.

V duhu solidarnosti se aktivnosti vseh naših programov prepletajo tudi s projektom 'Ljubljana, mesto solidarnosti', kjer smo v letu 2021 še posebej pozorni na medsosedsko solidarnost. S tem namenom vaš še posebej vabimo, da se vključite v naše programe in da z usposabljanji pridobljeno znanje udejanjate tudi v svoji neposredni okolici. Skupaj lahko gradimo povezano in solidarno lokalno skupnost, se aktivno odzivamo na stiske ljudi in širimo humane vrednote.

Več o prijavi na razpis za nove prostovoljce Rdečega križa Ljubljana si preberite na: https://www.rdecikrizljubljana.si/sl/Razpis_za_prostovoljstvo_jesen_2021/.

Vabljeni k udejanjanju poslanstva Rdečega križa.

Oglejte si tudi