Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Kdo je naš nasprotnik 4 Najmočnejša tehnologija

Naše pozabljenje je bilo nameravano in zagotovljeno na več načinov. Brezčutni, ki so mojstri tehnologije in prav nič v pozabljenju, imajo milijone let prednosti v znanju in se z nami igračkajo kot lev z mišjo. Brez naše volje in privoljenja so prestopili prag vesoljnega zakona svobodne volje in se vmešali v najglobjo intimo, ki je sploh mogoča; preščipnili so nam deset od dvanajstih pramenov dna in s tem prekinili vez s spominom, shranjenim v njej. Storili so še mnogo več, a o tem raje na jesensko-zimskem izobraževanju (vabljeni na predstavitev 8.9.2022 ob 17h CKV Vrhnika). Predstavljam si, da so do kraja obupani, ker so ostali brez Vira moči in izumirajo.

Poleg tega, da nas držijo v nevednosti in s tem pod nadzorom, v naših genih iščejo Vir Življenja ali Kodo Večnosti, da bi mogli mehansko doseči Vir. To je tako jalov poskus, kot intelektualca prepričati v vrednost ljubezni ali robota v pomen nežnega dotika.

Koliko let je znanost teh deset spečih pramenov imenovala junk dna ali nekakšna neuporabna šara. 'Naša' stvarna znanost je ideja teh padlih bitij, da se ukvarjamo s stvarmi zunaj sebe in ne s seboj. Anti-življenje nima ene ideje, lahko le posnema procese Življenja! Naša velika klofuta bo spoznanje, da nismo bili niti toliko pri moči, da bi povezali, da lahko 'izumljamo' naprave samo zato, ker navdihe zanje nosimo v sebi (beri Feniks vstaja).

Ponotranjenje je tehnika obujanja speče dna, ki potrebuje 'le' svetlobo, t.j. žarke vaše ljubeče pozornosti, da bi se prebudila iz antrofije, tisoče let dolgega spanca. Ničemur in nikomur ne dovolite, da bi vas odvrnil od vas samih in vaše božanske zapuščine, ki vam jo je zapustil vaš Svetlobni Vir. Oni to vedo že zelo dolgo, vi veste zdaj! Vaše delo je prehoditi pot iz pozunanjenosti v ponotranjenje, iz razpršenosti v zbranost lastne energije, iz prej in potem v Veliki sedaj. Negujte neomajno namero ponotranjenja in zjasnilo se vam bo, da ste vi paradni konj Življenja, najmočnejša tehnologija vsega stvarstva. Si zdaj lahko predstavljate, da ste ravno vi, v spominjanju samih sebe, orodje, ki ga je Življenje zamislilo za dokončen poraz teme?

Moč z vami, Marjeta Šumrada

Kdo je naš nasprotnik in zakaj nas noče v vednosti 5 Moč v meni

Oglejte si tudi