Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
8°C
TOR.
26°C
11°C
Oceni objavo

Velika žetev - Sem zrno ali pleve?

Čas, ki ga prestajamo, je čas velike preizkušnje; duše svetlobe se ločujejo od duš teme. Kako vem, ali sem zrno ali pleve? Sito presoje je preprosto: ste nekdo, ki je zaradi stvari, premoženja in denarja pripravljen uničiti odnose, izdati bližnjega, mu zariti 'nož' v hrbet... ali ste nekdo, ki je zmožen za ohranitev odnosov in lastne svetlosti spustiti od sebe vse stvari in odpustiti vsem?

Samo levjesrčni bodo prešli to sito, tisti, ki so se popolnoma predali Varstvu in Redu Svetlobe in na grda dejanja duš teme ne bodo odgovarjali s sredstvi teme. Samo tiste duše, ki bodo v vsakem dejanju sočloveka, naj bo še tako temno, videle Roko Življenja in vse sprejele z razumevanjem in ponižnostjo duhovnih Velikanov, tisti bodo neskončnokrat nagrajeni z Obiljem, ki je že pripravljeno za njih.

Že zdaj vas slavim, Sijajne Duše, ki s svojim obnašanjem ne morete izstopiti iz kroga življenjsko dovoljenega, ne glede na to, v kakšno črnino ste potopljeni in koliko so vam vzeli. Vam pojem slavo, Svetle Duše, ki ste že Gospodarice nove Zemlje in dedinje Življenjskega Bogastva.

Sijte in vztrajajte v svetlem, kmalu vas obsije večna Svetloba, Marjeta Šumrada

Oglejte si tudi