Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
13°C
10°C
AGENCIJA POTI, D.O.O.
Ostale izobraževalne ustanove, Tisk in založništvo, Izobraževanje, Izobraževanje za odrasle, Kadrovsko izobraževanje, Ostale izobraževalne storitve, Seminarji in delavnice

AGENCIJA POTI, D.O.O.

Odprto

Danes 08.00‒16.00
Ponedeljek 08.00‒16.00
Torek 08.00‒16.00
Sreda 08.00‒16.00
Četrtek 08.00‒16.00
Petek 08.00‒16.00

Predstavitev

V Agenciji POTI, izobraževalni, svetovalni in založniški družbi, smo si v 20-ih letih delovanja pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Sodelujemo z izkušenimi predavatelji, ki so predvsem strokovnjaki iz prakse. Cilj naših izobraževanj pa je pridobitev znanja, ki ga je moč takoj prevesti v dejanja.
Pravijo, da so izkušnje najboljša šola - vendar je cena lahko zelo visoka.
V okviru naših izobraževalnih programov predavatelji z udeleženci delijo svoje bogato strokovno znanje in dosedanje izkušnje iz prakse. Udeležencem tekom posameznega izobraževanja pomagajo reševati probleme s katerimi se srečujejo pri svojem delu. Do dragocenega znanja boste prišli na učinkovit, dinamičen in udoben način.

Z vami že 20 let!
Za vas snujemo in izvajamo strokovne seminarje in praktične delavnice s področja odličnosti vodenja, sodobnih »lean & agile« tehnik, projektnega managementa - v skladu s svetovnimi IPMA in PMI standardi (Akademija projektnega managementa), učinkovitih metod pogajanj (Izobraževalni modul v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku), pogodbenega prava, sodobnih psiholoških tehnik za uspeh v prodaji, komunikacijskih veščin, govorice telesa, organizacije časa in dela, vodenja sestankov, učinkovitosti zaposlenih, strokovnih usposabljanj, optimizacije v proizvodnji, vzdrževanja, energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije, nove tehnične zakonodaje in standardizacije (tudi za pridobitev kreditnih točk IZS), elektrotehnike, telekomunikacij, varnosti pri delu, … Poglejte si Koledar izobraževanj in se pridružite že dosedanjim 20000 zadovoljnim udeležencem.

Z novimi znanji do uresničitve vaših ciljev!
Strokovni seminarji, ki jih izvajamo so vsakokrat odlično ocenjeni, praktične delavnice pa žanjejo navdušenje udeležencev. Zaupajte nadgradnjo znanj le vrhunskim strokovnjakom. Vaša investicija časa in denarja bo zagotovo povrnjena!
Vsako posamezno izobraževanje in njegovo izvedbo tudi povsem prilagodimo potrebam in ciljem posameznega podjetja oz. organizacije v okviru naše ponudbe Izobraževanje po meri
Ne spreglejte pa tudi naših programov za razvoj timov in individualni coaching.
Naš založniški program obsega strokovne priročnike s področja projektnega managementa, inovativnosti in kreativnosti, obnovljivih virov energije, elektrotehnike, e-mobilnosti, graditve objektov, varnosti proizvodov in varnosti pri delu. Od leta 2000 izdajamo zdaj že uveljavljeno – Elektrotehniško revijo.

Zadnje vsebine