Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
16°C
0°C
PET.
13°C
3°C

[On-line interaktivni seminar] Male VETRNE ELEKTRARNE - načrtovanje, namestitev, ekonomika, ...


V skladu z novo zakonodajo in s standardom SIST EN 61400-2 za poslovne in stanovanjske objekte

 

Interaktivni strokovni seminar je prilagojen on-line izvedbi. Po vaši prijavi boste prejeli povabilo in natančna navodila za pridružitev k on-line seminarju.
Za vašo prijavo na ta termin, vam nudimo 20 % popust.


Po dogovoru z Inženirsko zbornico Slovenije (IZS) bodo pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na strokovnem seminarju pridobili 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.  


Pri gradnji vetrnih elektrarn v Sloveniji se je potrebno v tej fazi v kateri se nahajamo danes (t.j. faza ”Predstavitev na trgu”) osredotočiti predvsem na MALE VETRNE ELEKTRARNE do vključno 50 kW, za katere so razmere v Sloveniji precej ugodne tako pri naravnih danostih kot tudi po zakonodaji.


Vabimo vas, da se nam pridružite na interaktivnem on-line seminarju, kjer bodo predstavljene:

  • direktive, veljavni predpisi in standardi, ki so potrebni za načrtovanje, namestitev, delovanje in vzdrževanje malih vetrnih elektrarn v skladu s slovenskim standardom SIST EN 61400-2,
  • dosedanje izkušnje na trgu glede malih vetrnih elektrarn v Sloveniji, kakor tudi možnosti pridobitve nepovratnih sredstev oziroma kreditov za investicije v naprave, ki izkoriščajo obnovljive vire energije.


Še več informacij o interaktivnem on-line seminarju, predavateljih ter prijavnico boste našli tukaj: Male VETRNE ELEKTRARNE - načrtovanje, namestitev, ekonomika obratovanja, vzdrževanje in sofinanciranje.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi