Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
1°C
-2°C
JUTRI
0°C
0°C

Y.business Success Story: Gregor Kosi, CEO, Lidl Slovenija

10450
Deli


Zavod Ypsilon vabi na Success Story z generalnim direktorjem Lidla Slovenija, Gregorjem Kosijem
. Gregor Kosi je že pri svojih 33. letih prevzel naziv CEO-ta in se lani uvrstil v ožji izbor nominirancev za Mladega managerja leta. V podjetju Lidl Slovenija skrbi za več kot 1.300 zaposlenih, ki vsak dan skrbijo za številne Lidlove kupce.

 

Pridružite se nam v torek, 18. aprila 2017, ob 18.00 v prostorih ABC Huba (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubjana). Vabljeni vsi, ki vas pot žene v managerske vode, bodoči direktorji, voditelji ter snovalci pozitivnih družbenih sprememb. Izvedeli boste, kako je uspelo Gregorju Kosiju, in našli navdih za vaše poslovne odločitve.


Udeležba je brezplačna, prijavite pa se na povezavi http://bit.ly/SuccessStoryGregorKosi.


Agenda:

18.00: Uvodni nagovor direktorja Zavoda Ypislon, Mihe Žefrana.

18.05: Voden pogovor: gost Gregor Kosi, CEO Lidl Slovenija

19.00: Mreženje

 

Pogovor z gostom bo vodil strokovni direktor Zavoda Ypsilon Andraž Šiler.

Kdo je Gregor Kosi? Preberite si kratko predstavitev.


Gregor Kosi je po zaključku študija na Fakulteti za varnostne vede in Pravni fakulteti v Mariboru 5 let delal kot v javni upravi, nato pa ga je pot zanesla v korporativni svet. Leta 2005 se je zaposlil v Lidlu, še preden je ta 2007 odprl prve trgovine v Sloveniji. Leta 2006 je postal direktor prodaje, leta 2009 pa generalni direktor Lidla Slovenija


Ob nominaciji za Mladega managerja leta je izpostavil pomembnost povezovanja in dobrega zgleda, ki ga predaja naprej. Gregor Kosi verjame, da so napake del življenjske poti, iz njih pa se lahko veliko naučimo.


Iz podjetja Lidl Slovenija se ideje dobrega zgleda širijo tudi v družbi. Lidl Slovenija sodeluje s paraolimpijci, različnimi zavodi in društvi. V okviru programa Ustvarimo boljši svet se podjetje povezuje za trajnostni razvoj, pozornost pa namenja tudi lokalnim podjetnikom, denimo s projektom Lojtr'ca domačih.

Preberite več o podjetju Lidl Slovenija.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.