Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
8°C
TOR.
26°C
11°C
Oceni objavo

Kako izvajati timbildinge

Če menite, da bi aktivnosti gradnje timov in povezovanja sodelavcev v učinkovite time lahko izvajali tudi v vaši nevladni organizaciji organizaciji, ali pa ste pripravljeni kakšni nevladni organizaciji pomagati aktivnost vzpostaviti oz. jo izvajati, vas vabimo na usposabljanje Kako izvajati timbildinge, 27. 3. in 10. 4. 2024. Vsekakor ta dodatna aktivnost za vašo organizacijo lahko pomeni tudi dodaten vir financ za izvajanje vaših aktivnosti.

Gradnja timov je izziv, ki ga mnoga podjetja rada rešujejo tudi na kreativne načine, v naravi, oz. na lokacijah zunaj svojih prostorov. Dobro organiziran team building z jasno začrtanimi cilji lahko odločilno vpliva na odnose znotraj podjetja in pripomore k organiziranosti, storilnosti in dobremu počutju tima. Te pa lahko izvajamo tudi nevladne organizacije. Kako izvajati timbildinge vam bomo pomagali razviti na 2-dnevnem usposabljanju za nevladne organizacije.

Usposabljanje bo sestavljeno iz dveh delavnic in svetovanja, rezultat pa bo razvit team building, ki ga boste lahko ponudili podjetjem in drugim organizacijam.

Prijavijo se lahko člani društev, predstavniki zasebnih zavodov, pa tudi tisti, ki to še niso, pa bi radi postali in izvajali team building aktivnosti znotraj NVO sektorja. S prijavo na aktivnost potrjujete svojo prisotnost na obeh spodaj naštetih aktivnostih.


Aktivnosti:

  • 27. 3. 2024: Osnovno usposabljanje za izvajalce team buildingov - celodnevna delavnica (9.00 - 18.00)
  • 10. 4. 2024: ZOOM srečanje - komentiranje aktivnosti, ki ste jih pripravili sami (10.00 - 12.00) 
  • po 1. 5. 2024: testno izvajanje (opcijsko - po dogovoru)


Skozi aktivnosti vas bomo usposobili za:

  • samostojno izvajanje enostavnih team buildingov - do 4 ure,
  • vas seznanili s teorijo in prakso s področja,
  • z vami razvili poslovni model (cenik),
  • vas seznanili z osnovnimi zavarovanji, ki jih morate imeti.


Sodelujoče nevladne organizacije iz zasavske regije pri vzpostavitvi team building programov bodo po zaključku usposabljanja vključene v program NVO s potencialom, kjer vam bo v okviru Regionalnega centra NVO Consulta na voljo dodatno mentorstvo in usposabljanje pri razvoju vaše organizacije.

Zainteresirane NVO se prijavite se na povezavi.


Usposabljanje bosta izvedla:

  • Sašo Kronegger je trener, po osnovni izobrazbi socialni pedagog in transakcijski analitik - svetovalec, sicer pa izkušen mladinski delavec.
  • Alenka Blazinšek Domenis, andragoginja, moderatorka, trenerka, vodja projektov in direktorica Zavoda Nefiks.


Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO. Izvaja se za predstavnike nevladnih organizacij zasavske, osrednjeslovenske in primorsko-notranjske regije.

Oglejte si tudi