Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Mladi gasilci - NAJBOLJŠA KOMENDA, TRETJE MOSTE

V novem gasilskem domu PGD Moste je bilo v soboto, 24. novembra 2018, dopoldne najprej zadnje tekmovanje iz tradicionalnega celoletnega programa tekmovanj mladih gasilk in gasilcev iz PGD Gasilske zveze Kamnik in Gasilske zveze Komenda. V pikadu je tekmovalo 13 ekip iz PGD (Šmarca, Nevlje, Motnik, Špitalič, Srednja vas, Zgornji Tuhinj, Kamniška Bistrica, Tunjice, Šmartno, Sela, Gozd, Kamnik in Duplica) v Gasilski zvezi Kamnik in tri iz PGD (Komenda, Križ, Moste) v Gasilski zvezi Komenda. Najboljši v pikadu so bili med vsemi ekipami v kategorijah pionirke, pionirji, mladinci, mladinke: PGD Komenda, druga je bila ekipa iz PGD Križ, tretja iz PGD Kamniška Bistrica in četrta iz PGD Moste.

Podelili pa so tudi pokale najboljšim trem društvom iz celoletnega programa tekmovanj mladih gasilcev in gasilk (kviz, orientacijski tek, gasilsko tekmovanje, nogomet, rolanje, namizni tenis in pikado) v gasilskih zvezah Kamnik in Komenda. Skupni zmagovalec vseh tekmovanj iz obeh gasilskih zvez za leto 2018 so mladi gasilci iz PGD Komenda, na drugem mestu so mladi gasilci iz PGD Šmarca, na tretjem mestu je mladina iz PGD Moste, četrto mesto so osvojili mladi gasilci iz PGD Nevlje, peto mesto gasilska mladina iz PGD Križ...

Čestitke vsem mladim gasilcem in gasilkam, še posebno Komendi, in vsem mentorjem.
Medalje in pokale je najboljšim podeljeval ob navzočnosti mentorjev stari in novi župan Občine Komenda Stanislav Poglajen oziroma za gasilce poznani in priljubljeni gasilec Slavko Poglajen.

(-až)

Oglejte si tudi